KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

LEGO® 42032 - Lánctalpas rakodó

LEGO 42032 - Lánctalpas rakodó
4 190 Ft
+84 hűségpont ajándékba - Részletek...
LEGO®
inkább fiúknak
nem rendelhető
29969
Tisztítsd meg a terepet a Lánctalpas rakodó szettel!
Ez a fantasztikus járgáy mindazokkal a funkciókkal rendelkezik, mint egy igazi munkagép. Valósághű, részletekben gazdag elemekből építhető föl, amivel élvezetté válik a munkagép összeállítása! A jármű háromszög alakú lánctalpas kerekekkel van felszerelve, ami kimondottan könnyűvé teszi a közlekedést a puha talajon is. A karoknak köszönhetően, kifinomult mozgásokat is képes elvégezni, így a markoló részt is bátran használhatod! A gép tetején figyelmeztetőlámpát is találsz, mely jelzi, hogy ha épp feladatot végez a szerkezet. A fehér, szürke és fekete színű elemekből álló modellt egy szuper erős Snow Groomer hókotróvá is átalakíthatod!
Tartozékok: 248 db építőelem.
A LEGO® márkájú "LEGO 42032 - Lánctalpas rakodó" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 8 és 14 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

LEGO®

LEGO 42032 - Lánctalpas rakodó

LEGO® 42032 - Lánctalpas rakodó

4 190 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.