LEGO® 42033 - Csúcstartó

LEGO 42033 - Csúcstartó
Legyél te az új rekorder a Csúcstartó szettel!
Hasíts és hagyj mindenkit magad mögött ezzel az elegáns és áramvonalas járgánnyal. Az ízléses kék, fehér és szürke színekben tündöklő Csúcstartó a LEGO járgányok egyik leggyorsabb versenyautója. A részletekben gazdag jármű, kidolgozott alkatrészekkel és egy nagy teljesítményű és sebességű visszahúzható motorral rendelkezik. Szállj be a kormány mögé és taposs a gázba, ha mersz!
Tartozékok: 124 db építőelem.
A LEGO® márkájú "LEGO 42033 - Csúcstartó" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 7 és 14 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
LEGO®
inkább fiúknak
29970
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

LEGO 42033 - Csúcstartó

LEGO® 42033 - Csúcstartó

5 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.