KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

LEGO® 42099 - 4x4-es Extrém terepjáró

LEGO 42099 - 4x4-es Extrém terepjáró
58 490 Ft
+1170 hűségpont ajándékba - Részletek...
LEGO®
inkább fiúknak
11 éves kor fölött
nem rendelhető
59721
Készülj fel egy új játékélményre a lenyűgöző LEGO Technic 4×4-es Extrém terepjáróval! A modellt a LEGO TECHNIC CONTROL+ alkalmazáson keresztül irányíthatod, emellett pedig számos applikációval irányítható tulajdonságot és funkciót is tartogat számodra! Válassz a különböző vezérlőképernyők közül, melyekkel előre és hátra haladhatsz, kormányozhatsz, gyorsíthatsz, lassíthatsz és akadályokon hajthatsz át, klassz hangeffektusokat játszhatsz le és valós idejű visszajelzést kaphatsz, például a sebesség- és a billenésmérő segítségével - mindezt pedig okoseszközöd kényelméből! Vagy akár próbára teheted képességeidet is az applikációban található kihívások és jutalmak szekció segítségével - vajon hány jutalom jelvényt tudsz összegyűjteni? A magas, független felfüggesztéssel, hatalmas kerekekkel és gumiabroncsokkal ellátott, lenyűgöző színösszeállítással és matricákkal kiegészített, szuper strapabíró LEGO 4×4 a legvagányabb applikációval irányítható terepjáró a városban! Ez a klassz játék teherautó modell a LEGO TECHNIC CONTROL+ alkalmazáson keresztül irányítható és egy fejlett, 2 XL-es motorral és 1 L-es motorral ellátott Smart Hub működteti, hogy magával ragadó játékélményben, eredeti mozgásokban és órákon át tartó mókában legyen részed. Az applikációval irányítható LEGO 4×4-es Extrém terepjárót egy okoseszközön keresztül működtetheted, mely 3 választható képernyővel van ellátva. Látogass el a LEGO.com/hu-hu/service/device-guide oldalra, ahol megtalálod a kompatibilis okoseszközök listáját. Többfunkciós irányítás: Haladj előre, hátra, kormányozz, gyorsíts, lassíts, hajts át akadályokon, játssz le hangeffektusokat és szerezz valós idejű visszajelzéseket, például a sebesség- és billenésmérő segítségével! Egyérintéses vezérlés: Irányítsd a járművet a képernyő megérintésével, és nézd meg, hogyan manőverezik a 4×4-es! Kihívások és jutalmak: Oldd fel a jutalom jelvényeket a kihívások végrehajtásával! Strapabíró, applikációval irányítható LEGO teherautó magas, független felfüggesztéssel, nagy kerekekkel és tömzsi gumiabroncsokkal ellátva. A Smart Hubhoz Bluetooth Low Energy (BLE) kapcsolaton keresztül lehet csatlakozni, emellett tartalmaz egy aktiváló gombot, egy 6-tengelyes érzékelőt (3 giro-szenzort és 3 gyorsulásmérő szenzort), valamint 4 csatlakozót is. Töltsd le a LEGO TECHNIC CONTROL+ alkalmazást az App Store-ból vagy a Google Play-ről! Kérj szüleidtől engedélyt az online csatlakozás előtt! A távirányítható terepjáróhoz elemek szükségesek (a készlet nem tartalmazza). Kérjük, ellenőrizd a termék csomagolásán jelzett típust és mennyiséget. Ez a megépíthető LEGO Technic modell bevezeti a LEGO építőket a műszaki tudomány fejlett elemeibe, miközben reakcióidejük, kognitív készségeik és kreatív problémamegoldó képességeik is fejlődnek. A LEGO Power Functions rendszerekkel nem kompatibilis. A 4×4 Extrém terepjáró méretei: több mint 19 cm magas, 33 cm hosszú és 22 cm széles.
A LEGO® márkájú "LEGO 42099 - 4x4-es Extrém terepjáró" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 11 éves kor fölötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

LEGO®

LEGO 42099 - 4x4-es Extrém terepjáró

LEGO® 42099 - 4x4-es Extrém terepjáró

58 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.