LEGO® 42111 - Doms Dodge Charger

LEGO 42111 - Doms Dodge Charger
Ha meg szeretnéd tapasztalni az igazi sebességet, akkor tedd meg a Halálos Iramban című film Dodge Chargerével, amit a rettenthetetlen utcai versenyző, Dominic Toretto vezet. Nézd meg a V8-as motort, a mozgó dugattyúkat és a kormányrendszert, melyek mellett még két nitro palackot is találsz az extra teljesítményhez! Ha felforrósodna a helyzet, a pilótafülkében találsz egy poroltót. Mutasd be Dom akciódús mutatványait, majd állítsd ki az autót a jól ismert, két keréken álló helyzetben! A rajongók eljátszhatják a Halálos Iramban című filmek legkedveltebb jeleneteit ezzel a lenyűgöző LEGO Technic Dom’s Dodge Charger (42111) készlettel, mely a klasszikus sportkocsi bámulatos másolatát tartalmazza. Az 1077 elemből álló, klassz építőkészlet szórakoztató kihívást nyújt olyan gyermekek és rajongók számára, akik imádják a játékautó modelleket. Az eredeti, 1970-es Dodge Charger R/T ihlette, élethű másolat telis-tele van valósághű részletekkel. Az eredeti funkcióknak köszönhetően a rajongók átélhetik a valódi autó vezetésének izgalmát, mely mozgó dugattyúkkal, felfüggesztéssel, kormányrendszerrel és légfúvóval van ellátva. A játék után a rajongók kiállíthatják a modellt az autó jól ismert, két keréken álló helyzetében. Klassz ünnepi ajándékot keresel a 10 évnél idősebb gyermekek vagy autókedvelő felnőttek számára? Akkor ez remek választás. A rajongók megépíthetik Dom autójának modelljét, majd felfedezhetik a klassz funkciókat, miközben eljátsszák a Halálos Iramban című film jeleneteit. Ez a 39 cm hosszú, 16 cm széles és 11 cm magas autómodell tökéletes méretű ahhoz, hogy belevágj a szélsebes kalandokba. Állítsd ki két keréken, hogy szemet gyönyörködtető dekorációként díszelegjen! A készlet nyomtatott útmutatót tartalmaz, így a fiatal építők is könnyedén belevághatnak a mókába. Vezesd be a fiatalokat a szórakoztató építés világába a LEGO Technic készletekkel! A jármű vagány kialakításainak és klassz funkcióinak köszönhetően a szórakozás a modell megépítése után is folytatódik. A LEGO Technic készletek megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, ami biztosítja, hogy ezek a gyermekeknek szánt építőkészletek minden alkalommal könnyedén összeilleszthetők legyenek. A LEGO Technic építőkészleteket alaposan leteszteltük, így biztosítva, hogy minden egyes készlet megfeleljen a legszigorúbb, globális biztonsági és minőségi szabványoknak.
A LEGO® márkájú "LEGO 42111 - Doms Dodge Charger" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 10 éves kor fölötti fiúk számára ajánljuk.
LEGO®
inkább fiúknak
10 éves kor fölött
65248
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
LEGO 42111 - Doms Dodge Charger
LEGO 42111 - Doms Dodge Charger

LEGO® 42111 - Doms Dodge Charger

35 250 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.