LEGO® 42134 - Monster Jam Megalodon

LEGO 42134 - Monster Jam Megalodon
6 690 Ft
+134 hűségpont ajándékba - Részletek...
LEGO®
inkább fiúknak
7 éves kor fölött
72322
Fedezd fel a Monster Jam rajongók kedvencének hiteles másolatát ezzel a 7 éves kortól ajánlott LEGO® Technic Megalodon (42134) visszahúzós teherautó építőkészlettel!
Készülj fel egy monster truckos élményre a valaha volt legnagyobb cápa társaságában, ezzel a LEGO® Technic Monster Jam Megalodon® készlettel. A megalodon cápa ihlette teherautó készen áll a mérkőzésre! Mutass be bámulatos ugratásokat, és használd a visszahúzó funkciót, hogy száguldjon a teherautód – akárcsak egy valódi monster truck. Ezután alakítsd át a monster truckot egy Low Racer-ré, amit a mitikus lusca nevű tengeri szörny inspirált.
A LEGO® márkájú "LEGO 42134 - Monster Jam Megalodon" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 7 éves kor fölötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

LEGO®

LEGO 42134 - Monster Jam Megalodon

LEGO® 42134 - Monster Jam Megalodon

6 690 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.