LEGO® 43170 - Vaiana óceáni kalandja

LEGO 43170 - Vaiana óceáni kalandja
A Disney Vaiana című animációsfilm kis rajongói imádni fogják a végtelen kreativitást és a szórakozást, ami ebben a LEGO Disney (43170) Vaiana óceáni kalandja építőjáték készletben vár rájuk. A szett tartalmaz egy árbocos vitorlás hajót díszített szövet vitorlával, egy mágikus evezőt, Te Fiti szívének drágakövét ábrázoló elemet, valamint egyéb izgalmas játékindítókat. Játszd el újra az izgalmas filmjeleneteket A gyermekek eljátszhatják kedvenc filmjeleneteiket vagy újragondolhatják őket ezzel az aranyos Disney Vaiana játékkészlettel. A modellel önmagában vagy más készletekkel kombinálva is lehet játszani, így rengeteg különféle, izgalmas és fantáziadús játéklehetőséget nyújt, emellett nagyszerű ünnepi ajándék is lehet. Mókás kiegészítők a könnyed játékhoz Ez a Disney Vaiana játékkészlet számtalan játékindítót tartalmaz, melyek kreativitásra inspirálják a gyermekeket, emellett beindítják a képzeletüket, így a film történetét túlszárnyalva megépíthetik saját, szórakozással és kalanddal teli világukat.

Vaiana óceáni kalandja 43170

Játszátok el a kedvenc jeleneteiteket, vagy találjatok ki saját történetet Disney Vaiana és Pua, a malac társaságában!Fejleszd a képzelőerődet egy izgalmas küldetésen a Disney Vaianával vitorlás hajóján!

Játssz ezzel a készlettel, bonts vitorlát a Disney Vaiana és Pua társaságában, és vágj bele az új kalandokba!

Ez a szórakoztató készlet fantáziadús játékra inspirálja a Disney Vaiana rajongókat!

Kicsi, de mégis hatalmas kalandokra kész és hordozható, így a gyermekek bárhová magukkal vihetik.

A képzelet hajtja, így nincs szükség elemekre. Végtelen játék!

A játék és szórakozás az első kockák összeillesztésével kezdődik, és sosem ér véget!

Az aranyos szereplők és helyzetek fejlesztik a kreativitást és képzelőerőt.

A LEGO kockák minden minőségi szabványnak megfelelnek, így minden alkalommal egyszerűen működnek.

A LEGO kockák megfelelnek a legszigorúbb, globális biztonsági szabványoknak.
A LEGO® márkájú "LEGO 43170 - Vaiana óceáni kalandja" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 6 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
LEGO®
inkább lányoknak
62317
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
LEGO 43170 - Vaiana óceáni kalandja
LEGO 43170 - Vaiana óceáni kalandja

LEGO® 43170 - Vaiana óceáni kalandja

3 250 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2020. – A játék-webáruház.