LEGO® 43199 - Elsa kastélykertje

LEGO 43199 - Elsa kastélykertje
3 450 Ft
+69 hűségpont ajándékba - Részletek...
LEGO®
inkább lányoknak
5 éves kor fölött
72310
Lepj meg egy Disney Jégvarázs rajongót ezzel a szórakoztató LEGO® Disney Elsa kastélykertje (43199) készlettel, amely udvart, különleges „gyémántruhás“ mini-baba figurát és egy LEGO® hógolyhó figurát tartalmaz.
Csatlakozz a jégkirálynői „gyémántruhájában“ pompázó Disney Elsához, és kalandozz a jégkastély szökőkútja körül! Építsd meg ezt a LEGO® ǀ Disney készletet, és tölts időt Elsával és egy vele játszadozó hógolyhóval. Ha lejárt a játék ideje, a szökőkút aljából és Elsa ruhájából gyémántalakú tárolódobozt állíthatsz össze. Hogy még jobb legyen a játék, gyűjtsd össze a többi gyémántruhás hercegnőt is (a készletek külön kaphatók) a véget nem érő kalandokhoz!
A LEGO® márkájú "LEGO 43199 - Elsa kastélykertje" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 5 éves kor fölötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

LEGO®

LEGO 43199 - Elsa kastélykertje

LEGO® 43199 - Elsa kastélykertje

3 450 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.