LEGO® 43208 - Jázmin és Mulan kalandja

LEGO 43208 - Jázmin és Mulan kalandja
15 150 Ft
+303 hűségpont ajándékba - Részletek...
LEGO®
inkább lányoknak
5 éves kor fölött
72311
A gyereked nagyon megérdemli, jutalmazd meg ezzel a szórakoztató LEGO® Disney Jázmin és Mulan kalandja (43208) készlettel, amelyben 2 megépíthető projekt, 2 mini-baba figura és LEGO® ló és tigris figura, plusz rengeteg játékindító található.
Lődörögj Agrabah-ban Disney Jázminnal és tigrisével, Rajah-val! Látogass el a palotába, fedezd fel egy kicsit, aztán ugorj fel az erkélyre, és csodáld meg a kilátást! Várj, ez meg ki? Juhú, Mulan, Khan és Cri-Kee érkezik látogatóba! Csemegézzetek együtt a konyhában, majd vezesd körbe Mulant! Pattanjatok fel a csodaszőnyegre, és utazzatok el Mulan oltárához, aztán nézzétek meg a szilvavirágot, mielőtt visszatértek a palotába!
A LEGO® márkájú "LEGO 43208 - Jázmin és Mulan kalandja" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 5 éves kor fölötti lányok számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

LEGO®

LEGO 43208 - Jázmin és Mulan kalandja

LEGO® 43208 - Jázmin és Mulan kalandja

15 150 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.