LEGO® 44023 - ROCKA mászógépezete

LEGO 44023 - ROCKA mászógépezete
2 690 Ft
+54 hűségpont ajándékba - Részletek...
LEGO®
inkább fiúknak
27167
A gonosz bestiák fogva tartják Antropolis város lakosságát, mélyen a föld alatt. A ROCKA mászógépezet készlettel tudod csak őket megmenteni! Szereld össze ROCKA mászógépezetét, mássz le vele az alvilágba, hogy kideríthesd, merre tartják fogva őket. A ROCKA mászógépezete minden akadályon át tud mászni, a nagy karoknak és a fűrészeknek köszönhetően még a legnagyobb sziklákon is könnyen át tud jutni. A robot egy fegyverrel is el van látva, hátha valamelyik szörny váratlanul akar rátámadni. A készlet tartalmazza ROCKA mini figuráját is, amit a gépbe be tudsz ültetni.
Csomagolási méretek: 17 x 10 x 23 cm.
Tartozékok: 49 db építőelem
A LEGO® márkájú "LEGO 44023 - ROCKA mászógépezete" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 6 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

LEGO®

LEGO 44023 - ROCKA mászógépezete

LEGO® 44023 - ROCKA mászógépezete

2 690 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.