LEGO® 60035 - Sarki kutatóállomás

LEGO 60035 - Sarki kutatóállomás
12 990 Ft
+260 hűségpont ajándékba - Részletek...
LEGO®
inkább fiúknak
27060
Fedezz fel elérhetetlen sarkvidéki területeket a fantasztikus Sarki kutatóállomás használatával! Ezzel a mobil Sarki kutatóállomással kihajthatsz a kieső területekre, hogy elrejtett titkok után kutathass a csúcstechnológiájú laboratóriumban! A kamion erős motorja és masszív kerekei a legellenségesebb időjárással is megküzdenek. Vedd ki a szerszámos ládát a csomagtartóból, ahol még láncfűrészt és csavarkulcsot is találsz! A lecsatlakoztatható mobil labor kinyitható, így feltárul elég az összes csúcstechnológiájú mérőberendezés, a számítóképekkel, hatalmas képernyőkkel és mikroszkóppal egyetemben! Segíts a sarki felfedezőknek titkok után kutatni a jégben, törd fel őket, vágd ki a kincseket, majd a négykerekű terepjáró segítségével szállítsd vissza a tudományos kincseket a kutatóállomásra! A készlet 3 sarki felfedező minifigurát is tartalmaz kiegészítőkkel. Csomagolási méretek: 38 x 7 x 26 cm.
Tartozékok: 374 db építőelem
A LEGO® márkájú "LEGO 60035 - Sarki kutatóállomás" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 5 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

LEGO®

LEGO 60035 - Sarki kutatóállomás

LEGO® 60035 - Sarki kutatóállomás

12 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.