LEGO® 60071 - Légpárnás hajós letartóztatás

LEGO 60071 - Légpárnás hajós letartóztatás
Száguld végig a mocsaras területen is a rendőrségi légpárnás hajóval! A Légpárnás hajós letartóztatás készlet a vadvizeken történő üldözésekre specializálódott. Legyen szó kicsikről vagy nagyokról biztosan izgalmas kikapcsolódást nyújt a készlet. A bűnözők megpróbálnak elrejtőzni a mocsárban egy öreg fakunyhóban. Az egyetlen menekülési lehetőséget egy fél lánctalpas teherautó biztosít. Vajon a rendőrség elkapja a bűnözőket, vagy sikerül meglépniük? Pörgesd föl magad és szállj be a játékba!
Tartozékok: 328 db építőelem.
A LEGO® márkájú "LEGO 60071 - Légpárnás hajós letartóztatás" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 5 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
LEGO®
inkább fiúknak
29948
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

LEGO 60071 - Légpárnás hajós letartóztatás

LEGO® 60071 - Légpárnás hajós letartóztatás

12 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.