2024.08.02-ig (szabadság miatt) zárva tartunk. Új rendelést - legkorábban - augusztus 6-án tud átvenni.

LEGO® 60072 - Bontási munkálatok kezdő készlet

LEGO 60072 - Bontási munkálatok kezdő készlet
2 750 Ft
+55 hűségpont ajándékba - Részletek...
LEGO®
inkább fiúknak
nem rendelhető
29936
Csatlakozz az útépítő brigádhoz! Ha szeretnéd kipróbálni az útépítést, akkor pont neked találták ki a Bontási munkálatok kezdő készletet! A készletben négy LEGO útépítő dolgozik, de markolót bármelyikük használhatja. Bontsd fel LEGO City útjait, majd építsd újjá őket! Már csak néhány simítás hiányzik, hogy elkészüljön az óriási üzletház. Használd a légkalapácsot és a törmelékeket hord el a markolóval!
Tartozékok: 85 db építőelem
A LEGO® márkájú "LEGO 60072 - Bontási munkálatok kezdő készlet" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 5 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

LEGO®

LEGO 60072 - Bontási munkálatok kezdő készlet

LEGO® 60072 - Bontási munkálatok kezdő készlet

2 750 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.