KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

LEGO® 60086 - Kezdő készlet

LEGO 60086 - Kezdő készlet
7 790 Ft
+156 hűségpont ajándékba - Részletek...
LEGO®
nem rendelhető
29949
A Kezdő készlet a tengerparti bűnözőkre specializálódott akciócsoport.
Segíts a bűnözőket elkapni és megvédeni az embereket a csalóktól! Biztosan élvezni fogod az összeépítést és a későbbi játékot is! LEGO City tengerpartján észrevesznek egy bűnözőt! A rendőrség elkezdi üldözni és egy motorcsónakkal próbál meg elmenekülni! A rendőrség erősítést kér és egy helikopter folytatja az akciót! A tenger közepén hirtelen kigyullad a gyanúsított motorja és azonnal tűzoltókat kell hívni! Mindeközben a rendőrség újra felbukkan egy quad segítségével!
Tartozékok: 239 db építőelem.
A LEGO® márkájú "LEGO 60086 - Kezdő készlet" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 5 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

LEGO®

LEGO 60086 - Kezdő készlet

LEGO® 60086 - Kezdő készlet

7 790 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.