LEGO® 60203 - Síüdülő

LEGO 60203 - Síüdülő
19 990 Ft
+400 hűségpont ajándékba - Részletek...
LEGO®
6 éves kor fölött
nem rendelhető
59947
Bugyoláld be magad a legmelegebb ruháidba, majd irány a lejtő a LEGO City Síüdülő játékkészlettel! Tedd próbára képességeidet a hópark félcsövén és korlátján, vagy játszd el, hogy más hódeszkásokat filmeznek élőben a helikopterről, melyet a nagyképernyős játék tévén adnak a síbolt fölött. Ezt nézd meg: a mentő őrjárat a hójáróban egy sérült síelőt szállít a mentőbázisra, hogy meggyógyítsák. Építs egy hóembert a barátaiddal, majd szürcsölj el egy forró italt a közeli standnál! Hmmm, az a süti nagyon jól néz ki! Miután felmelegedtél, menj vissza, hogy még több havas mókában legyen részed! A csomagban 11 LEGO City minifigurát találsz: 3 síjárőrt, egy síbolt eladót, helikopter pilótát, síelőt, hódeszkást, 2 gyermeket, a forró italos stand eladóját és egy vásárlót, valamint egy kutya és egy megépíthető hóember figurát. Ez a szórakoztató építőjáték készlet tartalmaz egy 2-szintes mentőbázist távközlési antennával a tetején, egy síboltot nagyképernyős TV-vel, valamint hódeszka- és sítartóval, egy forró italos és süteményes standot és egy lenyűgöző hóparkot villanyoszloppal, lépcsővel ellátott félcsővel és egy különálló korláttal. Ez a gyermekeknek szánt építőkészlet továbbá tartalmaz egy 4×4 mentő teherautót mozgatható hókotróval és tetőcsomagtartóval, egy motoros szánt hozzácsatolt utánfutóval, valamint egy helikoptert nyitható pilótafülkével, forgó rotorokkal és kamerával. A kiegészítő elemek között találsz 4 pár sílécet, 3 pár síbotot, 4 hódeszkát, 4 bögrét, 2 süteményt, egy fecskendő elemet, kar gipszet, 2 jégcsákányt, távcsövet, 2 rádió adó-vevőt, 2 ásót, szerszámosládát/elsősegélydobozt, csörlőt, baltát, körfűrészt, seprűt, hótalpat, sisakot síszemüveggel, egy meleg sapkát és egy hordágyat, valamint egy elemszétválasztót és egy megépíthető táblát is. Forgasd meg a helikopter rotorjait, hogy átrepülj a hóparkon, és játszd el, ahogy lefilmezed a hódeszkásokat! Rakj fel egy megsérült síelőt a motoros szánra és vidd vissza a mentőbázisra, hogy segítséget kapjon! A 4×4 teherautó hókotrójával tisztítsd meg az utat, hogy a motoros szán vissza tudjon menni a bázisra! Ez a klassz, gyermekeknek szánt játék nagyszerű ajándék azoknak, akik szeretnek önállóan játszani! A kamerával ellátott helikopter méretei: több mint 7 cm magas, 20 cm hosszú és 7 cm széles. Az utánfutóval ellátott motoros szán méretei: több mint 5 cm magas, 18 cm hosszú és 3 cm széles.A hókotróval felszerelt 4×4 teherautó méretei: több mint 9 cm magas, 14 cm hosszú és 7 cm széles. A forró italos és a süteményes stand méretei: több mint 10 cm magas, 6 cm széles és 3 cm mély. A félcsővel ellátott hópark méretei: több mint 12 cm magas, 16 cm széles és 12 cm mély. A mentőbázis méretei: több mint 20 cm magas, 19 cm széles és 7 cm mély. A nagyképernyős tévével ellátott síbolt méretei: több mint 15 cm magas, 12 cm széles és 7 cm mély. A korlát méretei: több mint 11 cm széles.
A LEGO® márkájú "LEGO 60203 - Síüdülő" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 6 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

LEGO®

LEGO 60203 - Síüdülő

LEGO® 60203 - Síüdülő

19 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.