LEGO® 60226 - Marskutató űrsikló

A LEGO City Űrügynökségnek szüksége van rád! Csatlakozz az izgalmas, gyermekeknek való és LEGO kockákkal teli űrbéli küldetésre a Marson! Szállj fel az űrsiklóval és irány a Mars egy kis kutatásra! Irányítsd a rovert a felszínen, hogy beszerezd a geódákat, majd pakold fel őket a tároló drónra és küldd fel az űrsikló rakterébe! Küldd el a helidrónt arra az érdekes földdarabra! Mit látsz? Egy újabb sikeres Marskutató küldetés! Pssszt! Tudtad, hogy ezt a játékkészletet valódi NASA küldetések ihlették? Klassz, ugye? A készletben 2 LEGO City űrhajós minifigurát találsz. Ez a gyermekeknek szánt építőkészlet tartalmaz egy űrkutató űrsiklót nyitható pilótafülkével, 2 nagy, nyitható ajtóval és a tároló drónnak kialakított hellyel. Emellett vár rád egy NASA ihlette rover új, 2019 júniusában megjelenő, csuklós markolókarral, lézerrel és billenthető napelemekkel, egy tároló drón nyitható rekesszel, valamint egy helidrón forgó rotorral és szkennerrel, ami leolvassa a Marson felfedezett titkos szimbólumot! A kiegészítő elemek között találsz egy sisakot kék szemvédővel, egy Járművön Kívüli Tevékenység öltözéket arany szemvédővel, egy szkennert és 2 új, 2019 júniusában megjelenő geódát kék kristályokkal kiegészítve. A LEGO Life app használatával hozzáférhetsz az intuitív Instructions PLUS építési útmutatókhoz. Még a fiatalabb építőket is átsegíti az építési folyamaton a könnyen használható közelítő, forgó és szellem mód funkciókkal, melyekkel menet közben megjeleníthetik alkotásaikat. Töltsd le a LEGO Life appot az iOS vagy Android App Store-ból! Kérj szüleidtől engedélyt az online csatlakozás előtt! Ez a szórakoztató építőjáték nagyszerű ajándék a gyermekek számára. A kutató űrhajó méretei: több mint 9 cm magas, 23 cm hosszú és 21 cm széles. A Marskutató méretei: több mint 5 cm magas, 7 cm hosszú és 6 cm széles. A helidrón méretei: több mint 4 cm hosszú és 3 cm széles. A tárolódrón méretei: több mint 3 cm magas és 3 cm hosszú. A Marsbeli építmény méretei: több mint 3 cm széles.
A LEGO® márkájú "LEGO 60226 - Marskutató űrsikló" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 5 éves kor fölötti fiúk számára ajánljuk.
LEGO®
inkább fiúknak
5 éves kor fölött
1-3 nap
59309
9 990 Ft
A "LEGO 60226 - Marskutató űrsikló" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2021. június 18-án, pénteken kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2021. június 18-án, pénteken átveheti.

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
LEGO 60226 - Marskutató űrsikló
9 990 Ft
LEGO 60226 - Marskutató űrsikló

LEGO® 60226 - Marskutató űrsikló

9 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.