KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

LEGO® 60230 - Figuracsomag - Űrkutatás és fejlesztés

LEGO 60230 - Figuracsomag - Űrkutatás és fejlesztés
13 350 Ft
+267 hűségpont ajándékba - Részletek...
LEGO®
inkább fiúknak
5 éves kor fölött
nem rendelhető
59344
A LEGO City Űrügynökségnek szüksége van rád! Csatlakozz a személyzethez, hogy ez az izgalmas, Marsbeli LEGO küldetés sikeres legyen! Menj egy kört a gravitációs erő űrhajós edzőgéppel! Segíts a tudósoknak a kutatásukban! Teszteld a rakétamotort vagy vidd el a drónt egy próbarepülésre, mielőtt felrakod a rakétára, míg az űrhajósok mókás interjút adnak a riporternek. Pssszt! Tudtad, hogy ezt a játékkészletet valódi NASA küldetések ihlették? Klassz, ugye? A csomagban 14 LEGO City minifigurát találsz: 7 űrhajóst, egy riportert, operatőrt, személyi edzőt, egy drónmérnököt, rakétamérnököt, gépészmérnököt és egy botanikust, valamint egy robot figurát. A készletben találsz egy gravitációs erő edzőgépet, 2 ágyat, futópadot, egy forgó rotoros drónt, termesztő hüvelyt növénnyel, robotállványt, sziklás talajos helyszínt, számítógépes állványt monitorral és egy tesztrakétát állvánnyal. A kiegészítő elemek közé tartozik egy mágneses üveg, hegesztő, fehér zászló, megafon, kamera, mikrofon, egy botra húzott földönkívüli fej, 2 űrhajós sisak kék szemvédővel, űrhajós sisak arany szemvédővel, egy Járművön Kívüli Tevékenység öltözék arany szemvédővel és fénnyel, egy szemetes, bögre, drón távirányító, pizzás dobozok, pizza, két új, 2019 júniusában megjelenő geóda és egy szerszámosláda. Forgasd meg a gravitációs erő űrhajós edzőgép tetejét, hogy segíts az űrhajósoknak felkészülni az űrutazásra! Ez a szórakoztató építőjáték nagyszerű ajándék a gyermekek számára. A sziklás talajjal ellátott helyszín méretei: több mint 4 cm széles és 3 cm mély. A robot állvány méretei: több mint 3 cm széles és 3 cm mély. A drón méretei: több mint 3 cm hosszú és 3 cm széles. A számítógépes állvány méretei: több mint 3 cm magas és 4 cm széles. A növény hüvely méretei: több mint 3 cm magas, 5 cm széles és 3 cm mély. A gravitációs erő edzőgép méretei ágyakkal: több mint 4 cm magas, 4 cm széles és 18 cm mély. A futópad méretei: több mint 4 cm mély. A rakétaállvány méretei: több mint 4 cm magas, 3 cm széles és 7 cm mély.
A LEGO® márkájú "LEGO 60230 - Figuracsomag - Űrkutatás és fejlesztés" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 5 éves kor fölötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

LEGO®

LEGO 60230 - Figuracsomag - Űrkutatás és fejlesztés

LEGO® 60230 - Figuracsomag - Űrkutatás és fejlesztés

13 350 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.