2024.08.02-ig (szabadság miatt) zárva tartunk. Új rendelést - legkorábban - augusztus 6-án tud átvenni.

LEGO® 60231 - Tűzoltó-parancsnoki rohamkocsi

LEGO 60231 - Tűzoltó-parancsnoki rohamkocsi
4 790 Ft
+96 hűségpont ajándékba - Részletek...
LEGO®
inkább fiúknak
5 éves kor fölött
nem rendelhető
59316
Ragadj fejszét, és készülj a lángokkal való küzdelemre! Tűz ütött ki egy kapcsolódobozban LEGO City-ben, így a tűzoltóparancsnok, Freya McCloud a helyszínre siet. Van egy terve és egy eszközökkel teli tűzoltóautója, de nincs ideje elmagyarázni, úgyhogy siess! Rakd ki a bójákat, ragadd meg a tűzoltókészüléket és légy Te a nap hőse! Majd jutalomként szürcsölj el egy forrócsokit a tűzoltókkal, mielőtt újabb tűz törne ki! A csomagban 2 LEGO City minifigurát találsz: Freya McCloudot és egy tűzoltót. Ez a gyermekeknek szánt építőkészlet tartalmaz egy tűzoltóautót levehető létrával, nyitható tetővel és egy monitorral ellátott vezetőfülkével, emellett találsz egy víztartályt vízágyúval és lövő funkcióval ellátva. Ez a szórakoztató építőjáték készlet tartalmaz egy kapcsolódobozt is, nyitható ajtókkal. A kiegészítő elemek közé tartozik egy tűzoltó fejsze, rádió adó-vevő, megafon, tűzoltókészülék, pillecukor logóval ellátott bögre, 2 fehér és kék bója, 4 víz elem, valamint egy megépíthető láng elem. A vízágyún található indító segítségével tüzelj kockából készült víz elemeket a kapcsolódoboz lángjaira! A LEGO Life app használatával hozzáférhetsz az intuitív Instructions PLUS építési útmutatókhoz. Még a fiatalabb építőket is átsegíti az építési folyamaton a könnyen használható közelítő, forgó és szellem mód funkciókkal, melyekkel menet közben megjeleníthetik alkotásaikat. Töltsd le a LEGO Life appot az iOS vagy Android App Store-ból! Kérj szüleidtől engedélyt az online csatlakozás előtt! Ezzel a játék tűzoltóautóval a gyermekek eljátszhatnak izgalmas jeleneteket a LEGO City animációs TV sorozatból. A tűzoltóautó méretei: több mint 6 cm magas, 16 cm hosszú és 7 cm széles. A kapcsolódoboz méretei alaplappal együtt: több mint 3 cm-es négyzet.
A LEGO® márkájú "LEGO 60231 - Tűzoltó-parancsnoki rohamkocsi" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 5 éves kor fölötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

LEGO®

LEGO 60231 - Tűzoltó-parancsnoki rohamkocsi

LEGO® 60231 - Tűzoltó-parancsnoki rohamkocsi

4 790 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.