KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

LEGO® 60233 - Fánkozó megnyitó

LEGO 60233 - Fánkozó megnyitó
19 990 Ft
+400 hűségpont ajándékba - Részletek...
LEGO®
6 éves kor fölött
nem rendelhető
59317
Irány a város, ma nyitnak meg egy új fánkozót! Nézd meg a darut, ami azt a hatalmas fánkot emeli a helyére! Nyami, a fánkok a legjobbak! Nézd azt a sok játékot a játékboltban! Hű, a propelleres sapka most akciós! Vigyázz! Az a riporter azt mondta, hogy eltört a fánkon lévő lánc, ami így elgurult! Várj csak, az a bűnöző éppen megpróbálja feltörni a bankautomatát? A LEGO City rendőrtisztje, Duke DeTain már rajta van az ügyön! El tudod kapni a fánkot, mielőtt messzire gurul? Építs valami izgalmasat a LEGO City játékkészletekkel! • A csomagban 10 LEGO City minifigurát találsz: Duke DeTain rendőrtisztet, egy bűnözőt, a játékbolt tulajdonosát, 2 baristát, egy kamionsofőrt, riportert, operatőrt, taxisofőrt és egy gyermeket. Ez az építőjáték tartalmaz egy fánkozót kávéfőzővel, nyitható ajtóval, indító funkcióval, mellyel leguríthatod a hatalmas fánkot az épület tetejéről, valamint az oldalán található bankautomatát, egy lufikkal ellátott játékboltot és játékpolcokat is. Ez a részletesen kidolgozott játékkészlet tartalmaz egy kamiont és egy daruskocsit olyan karral ellátva, amellyel felemelheted a darut, a lánc segítségével pedig kinyújthatod a darukart. Emellett vár rád egy emelvény, mely a hatalmas fánkot tartja, kinyújtható stabilizáló lábak, rendőrségi motorkerékpár, levehető tetővel ellátott taxi, levehető tetővel ellátott hírközvetítő autó, műholdvevő, TV képernyő és gyártási eszközök a belsejében, valamint egy új, 2019 júniusában megjelenő szállító kerékpár, ernyővel ellátva. A kiegészítő elemek közé tartozik egy új, 2019 júniusában megjelenő propelleres sapka, plüssmaci, játék gitár, gördeszka, játékvonat, halászháló, fényképezőgép, mikrofon, feszítővas, 5 fánk, 5 muffin, 4 süti, 1 bankjegy és 5 kávéscsésze. A kar elfordításával mozgasd meg a darut és emeld fel a hatalmas fánkot, majd nyújtsd ki a darukart, hogy a helyére rakd a fánkot! Gurítsd el a hatalmas fánkot a bolt tetején található indító megnyomásával! A LEGO Life app használatával hozzáférhetsz az intuitív Instructions PLUS építési útmutatókhoz. Még a fiatalabb építőket is átsegíti az építési folyamaton a könnyen használható közelítő, forgó és szellem mód funkciókkal, melyekkel menet közben megjeleníthetik alkotásaikat. Töltsd le a LEGO Life appot az iOS vagy Android App Store-ból! Kérj szüleidtől engedélyt az online csatlakozás előtt! Ezzel a játékkészlettel a gyermekek eljátszhatják a LEGO City animációs TV sorozat izgalmas jeleneteit. A kamion méretei daruskocsival együtt: több mint 9 cm magas, 28 cm hosszú és 7 cm széles. A hírközvetítő autó méretei: több mint 8 cm magas, 11 cm hosszú és 6 cm széles. A kávé szállító kerékpár méretei: több mint 6 cm magas, 8 cm hosszú és 4 cm széles. A taxi méretei: több mint 5 cm magas, 11 cm hosszú és 5 cm széles. A rendőrségi motorkerékpár méretei: több mint 3 cm magas és 7 cm hosszú. A fánkozó méretei fánkkal a tetején: több mint 17 cm magas, 14 cm széles és 6 cm mély. A játékbolt méretei: több mint 13 cm magas, 12 cm széles és 6 cm mély.
A LEGO® márkájú "LEGO 60233 - Fánkozó megnyitó" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 6 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

LEGO®

LEGO 60233 - Fánkozó megnyitó

LEGO® 60233 - Fánkozó megnyitó

19 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.