KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

LEGO® 70224 - Tigris önjáró harcigépe

LEGO 70224 - Tigris önjáró harcigépe
22 890 Ft
+458 hűségpont ajándékba - Részletek...
LEGO®
inkább fiúknak
nem rendelhető
29960
Támadj és védekezz egyszerre, a különleges Tigris önjáró harcigépe készlettel!
Építsd meg a gonosz narancssárga Tigris harcigépet! Sir Fangar és a Kardfogúak csapata, úgy tűnik megállíthatatlanul tör előre, lefagyasztva egész Chima birodalmát és az összes CHI-t megszerezte már! A Tigrisek ellentámadást szerveznek, bevetve a félelmetes Tigris önjáró harcigépe szettet. Ez a monumentális jármű, lánctalpakkal van fölszerelve, hogy a legnagyobb hóban és fagyban is könnyedén tudjon mozogni a csatamezőn! Vajon sikerül a Tigriseknek visszaszorítani Kardfogúak erős csapatát? Csak rajtad áll!
Tartozékok: 711 db építőelem.
A LEGO® márkájú "LEGO 70224 - Tigris önjáró harcigépe" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 8 és 14 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

LEGO®

LEGO 70224 - Tigris önjáró harcigépe

LEGO® 70224 - Tigris önjáró harcigépe

22 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.