KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

LEGO® 70419 - Megfeneklett rákász hajó

LEGO 70419 - Megfeneklett rákász hajó
9 490 Ft
+190 hűségpont ajándékba - Részletek...
LEGO®
inkább fiúknak
7 éves kor fölött
nem rendelhető
59711
Készen állsz arra, hogy belépj a rejtett valóságba? A Kapri zátonyokon csak úgy hemzsegnek a szellemek! Töltsd le a LEGO Hidden Side alkalmazást, majd koppints a telefonodon a Megfeneklett rákászhajóra, hogy életre keltsd a modellt és felfedd a kiterjesztett rejtett valóságot! Nézd meg, hogy a kézzelfogható készlettel való interakció hogyan befolyásolja az alkalmazás történéseit! Csatlakozz Jack Davids és J.B. hőshöz, hogy együtt mentsétek meg Newburry-t, és szellemenként haladva visszaállítsátok a kísértet járta világot normálissá. Fedezd fel a rejtett valóságot, oldj meg új rejtélyeket, keress klassz elemeket, kapd el az összes szellemet, így gyarapítva szellemgyűjteményedet, és győzd le a főszellemet, Captain Archibaldot - ha mered. Vagy játszd el saját szellemvadász kalandjaidat ezzel a lenyűgöző LEGO építőkészlettel! Töltsd le a LEGO Hidden Side alkalmazást, majd koppints a telefonodon a Megfeneklett rákászhajóra, hogy életre keltsd a gyermekeknek szánt építőkészletet és felfedd a rejtett valóságot! Mozgasd a telefont, hogy felfedezd a modell körüli, szüntelenül változó, rejtett környezetet! Ez a gyermekeknek szánt, kiterjesztett valóságbeli játék 4 minifigurát tartalmaz: a hős Jack Davids-et és Parker L. Jacksont, Jonas kapitányt és fiát, Jonas Jr.-t, valamint David szellemkutyáját, Spencert és a legendás albínó aligátort, akikkel akciódús történetek várnak rád. Ez a Megfeneklett rákászhajó játékkészlet tartalmaz egy klassz, tenger ihlette rákászhajót, melyet kettészedhetsz és összerakhatsz, emellett vár rád egy kockából épült zátony, melynél kísértetekbe is belefuthatsz. Alkosd meg Newbury kitalált városát, ahol az embereket és épületeket szellemek kísértik a LEGO Hidden Side játékkészlettel a gyerekeknek lehetőségük nyílik izgalmas szellemvadászatok eljátszására. A kézzelfogható LEGO modellekkel kombinálva pedig egy teljesen interaktív, kiterjesztett valóságbeli játékélményben lehet részük. Építsd meg és játssz a kézzelfogható készlettel, majd interakcióiddal keltsd életre, miközben az alkalmazáson keresztül nézed!! A LEGO Hidden Side alkalmazás használatával olyan, mintha az ablakon keresztül egy klassz és ijesztő rejtett valóságot látnál tele megoldásra váró, kihívást jelentő rejtéllyel, legyőzendő szellemekkel és minden készletben egyedi főszellemmel. Hogy teljes legyen a kiterjesztett valóságbeli élmény, egy tabletre vagy mobiltelefonra lesz szükséged, melyet a készlet nem tartalmaz. Kompatibilis egyes iOS és Android eszközökkel. Ellenőrizd a kompatibilitást a www.LEGO.hu/devicecheck oldalon! A gyermekek kérjenek engedélyt az online csatlakozás előtt! A Hajótörés a szigeten készlet méretei: több mint 19 cm magas, 24 cm széles és 12 cm mély. A rákászhajó méretei: több mint 15 cm magas, 8 cm széles és 18 cm mély.
A LEGO® márkájú "LEGO 70419 - Megfeneklett rákász hajó" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 7 éves kor fölötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

LEGO®

LEGO 70419 - Megfeneklett rákász hajó

LEGO® 70419 - Megfeneklett rákász hajó

9 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.