KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!
Webáruházunk 2024. június 21. és június 28. között zárva tart!

LEGO® 70671 - Lloyd utazása

LEGO 70671 - Lloyd utazása
3 790 Ft
+76 hűségpont ajándékba - Részletek...
LEGO®
inkább fiúknak
6 éves kor fölött
nem rendelhető
59328
Vágj bele egy elképesztő utazásba a jégbe fagyott Soha-birodalom felé a NINJAGO nindzsával, Lloyd Garmadonnal és farkasával! Együtt küzdjetek meg a Hóvihar harcossal falubeli erődjében! Ugorj el a nyílpuskájából tüzelő lövedékek elől, majd vágj vissza Lloyd lángoló fáklyájával és katanájával! Vajon le tudod győzni a szamuráj harcost, hogy visszaszerezd Lloyd arany kardját? • A LEGO NINJAGO készlet 2 új, 2019 júniusában megjelenő minifigurát tartalmaz: Lloydot és Hóvihar harcost, valamint az új, 2019 júniusában megjelenő Lloyd farkasának figuráját. Klassz játék gyermekeknek, akik a LEGO kockákból megalkothatják Hóvihar harcos erődjét, mely tartalmaz egy minifigurának kialakított helyet, egy tüzelő játék nyílpuskát és jég elemeket. Ez a harci építőjáték készlet tartalmaz egy megépíthető, jeges kardtartót is Lloyd arany kardjának. A fegyverek között megtalálod a nindzsa minifigura, Lloyd lángoló fáklyáját és ezüstszínű, játék katanáját, valamint Hóvihar-harcos jég katanáját. A játékkészlet emellett tartalmazza Lloyd katana tartóját és Hóvihar harcos jégpáncéljának kiegészítő elemeit. Klassz játék gyermekek számára, mellyel eljátszhatják a NINJAGO TV sorozat izgalmas akcióit. Kombináld a 70676 Lloyd mechanikus titánja és a 70678 A cserbenhagyott császár kastélya LEGO készletekkel, hogy még több kalandot játszhass el Lloyddal a Soha-birodalomban! Az erőd méretei: több mint 5 cm magas, 7 cm széles és 7 cm mély.
A LEGO® márkájú "LEGO 70671 - Lloyd utazása" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 6 éves kor fölötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

LEGO®

LEGO 70671 - Lloyd utazása

LEGO® 70671 - Lloyd utazása

3 790 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.