2024.08.02-ig (szabadság miatt) zárva tartunk. Új rendelést - legkorábban - augusztus 6-án tud átvenni.

LEGO® 70673 - Shurikopter

LEGO 70673 - Shurikopter
7 590 Ft
+152 hűségpont ajándékba - Részletek...
LEGO®
inkább fiúknak
8 éves kor fölött
nem rendelhető
59329
Repülj Zane lenyűgöző Shurikopterével a Vex tábornok elleni csatába a dermesztő Soha-birodalomban! Forgasd meg a rotorokat és lőj a gyorstüzelőkkel! Vágj bele a Spinjitzu támadásba Jay nindzsaharcos tornádó pörgettyűjével! Küzdj meg Vex tábornokkal Zane katanája és surikenjei segítségével! Az akció sosem ér véget a NINJAGO világában Zane és Jay TS számára. és számodra sem, ezzel a pompás LEGO készlettel! Vajon meg tudod szerezni a veszélyes tábornoktól a Tiltott Spinjitzu Tekercset, így megakadályozva, hogy még nagyobb erőre tegyen szert? A LEGO NINJAGO készlet 3 új, 2019 júniusában megjelenő minifigurát tartalmaz: Zane-t, Jay TS-t (Tiltott Spinjitzu) és Vex tábornokot. A Shurikopter tartalmaz egy minifigurának kialakított pilótafülkét, futóműveket 2 forgó suriken pengével, rotor forgató funkciót és az egyes szárnyakon található, 6-korongos gyorskilövőt. Landolj a Shurikopterrel, hogy megpörgesd a suriken pengéit! Nyomd meg a Shurikopter alján található gombot, hogy megforgasd a rotorokat! A fegyverek között megtalálod Zane ezüstszínű katanáját és 2 aranyszínű surikenjét, valamint Vex tábornok Tiltott Spinjitzu Tekercsét. A kiegészítő elemek közé tartozik Zane katana tartója, Jay TS felturbózott fejfedő eleme, egy új, 2019 júniusában megjelenő nindzsatornádó pörgettyű játék és Vex tábornok jégpáncélja. Klassz építőjáték készlet gyermekek számára, mellyel eljátszhatják a NINJAGO TV sorozat izgalmas akcióit. A LEGO Life app használatával hozzáférhetsz az intuitív Instructions PLUS építési útmutatókhoz, melyek a NINJAGO építőkészlethez tartoznak. Még a fiatalabb építőket is átsegíti az építési folyamaton, a könnyen használható közelítő, forgó és szellem mód funkciókkal, melyekkel menet közben megjeleníthetik alkotásaikat. A Shurikopter játék helikopter méretei: több mint 10 cm magas, 31 cm hosszú és 24 cm széles.
A LEGO® márkájú "LEGO 70673 - Shurikopter" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 8 éves kor fölötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

LEGO®

LEGO 70673 - Shurikopter

LEGO® 70673 - Shurikopter

7 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.