KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

LEGO® 70674 - Tüzes Agyar

LEGO 70674 - Tüzes Agyar
11 350 Ft
+227 hűségpont ajándékba - Részletek...
LEGO®
inkább fiúknak
8 éves kor fölött
nem rendelhető
59330
Csatlakozz Kai TS-hez a NINJAGO világban egy izgalmas nindzsa küzdelemre a Serpentine varázslónő, Aspheera hatalmas, tűzokádó kígyója, Tüzes Fog ellen! Vigyázz Tüzes Fog csapdosó, csörgő farkával! Ugorj el a korongvetői elől, majd vesd bele magad egy kígyó küzdelembe a Tűzvipera ellen Kai nindzsatornádó pörgettyűjével! Vajon el tudsz jutni Aspheera trónjához, hogy visszaszerezd a nagy erejű Tiltott Spinjitzu Tekercset? • Ebben a klassz, gyermekeknek szánt játékban 4 új, 2019 júniusában megjelenő LEGO NINJAGO minifigurát találsz: Kai TS-t (Tiltott Spinjitzu), Aspheerát, Tűzszelőt és Tűzrombolót. Tüzes Fog tartalmaz egy minifigurának kialakított trónt dekoratív kardokkal, nyitható, tűz elemekkel ellátott szájat, csapdosó, csörgő farkat 2 korongvetővel, 2 Serpentine zászló elemet és a 2 Tűz minifigurához rögzíthető lánc elemeket. Emellett egy kockából épült, jogarral ellátott állványt is találsz. A fegyverek között megtalálod Kai TS ezüstszínű katanáját, Aspheera Tiltott Spinjitzu Tekercsét, Tűzszelő kardját és Tűzromboló handzsárját. A kiegészítő elemek tartalmazzák Kai TS felturbózott fejfedőjét és új, 2019 júniusában megjelenő tornádó pörgettyűjét, Aspheera kígyópáncélját és tűzfarkát, Tűzszelő pajzsát, valamint Tűzromboló kígyópáncélját és pajzsát is. Nagyszerű ünnepi ajándék a gyermekek számára, mellyel eljátszhatják a NINJAGO TV sorozat izgalmas akcióit. A LEGO Life app használatával hozzáférhetsz az intuitív Instructions PLUS építési útmutatókhoz, melyek a NINJAGO nindzsa játékkészlethez tartoznak. Még a fiatalabb építőket is átsegíti az építési folyamaton, a könnyen használható közelítő, forgó és szellem mód funkciókkal, melyekkel menet közben megjeleníthetik alkotásaikat. Tüzes Fog játék kígyó méretei: több mint 21 cm magas, 29 cm hosszú és 18 cm széles.
A LEGO® márkájú "LEGO 70674 - Tüzes Agyar" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 8 éves kor fölötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

LEGO®

LEGO 70674 - Tüzes Agyar

LEGO® 70674 - Tüzes Agyar

11 350 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.