KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

LEGO® 70675 - Katana 4x4

LEGO 70675 - Katana 4x4
13 550 Ft
+271 hűségpont ajándékba - Részletek...
LEGO®
inkább fiúknak
8 éves kor fölött
nem rendelhető
59331
Vágj át NINJAGO Végzet sivatagán Kai Katana 4×4 nindzsa járművében ezzel az izgalmas LEGO készlettel! Tüzelj a rugós kilövőkkel Char és a Tűzviperák irányába! Csapj le az ellenségre a nindzsa autó suriken pengéivel! Vesd bele magad egy Spinjitzu tornádó csatába a felturbózott LEGO NINJAGO hőssel, Nya TS-sel! Győzd le ezeket a veszélyes kígyókat, és szerezd vissza a Tiltott Spinjitzu Tekercset! • A csomagban 5 új, 2019 júniusában megjelenő LEGO NINJAGO minifigurát találsz: Kai-t, Nya TS-t (Tiltott Spinjitzu), Chart, Tűzostort és Tűzszelőt. A Katana 4×4 játék teherautó tartalmaz egy nyitható, minifigurának kialakított vezetőfülkét, forgó suriken pengét vágó funkcióval, 2 rugós kilövőt, egy nyitható fegyvertároló rekeszt, benne válogatott, aranyszínű fegyverekkel, továbbá aranyszínű keréktárcsákkal ellátott kerekeket, turbó rásegítőket lángoló kipufogó elemekkel, egy nindzsa zászló elemet és dekoratív fegyvereket. Nyomd le a 4×4 jármű alján található kart, hogy eltaláld a minifigurákat a suriken pengével! A csomagban megtalálod a Tiltott Spinjitzu tekercs fegyvert kockából épült állványával. A LEGO NINJAGO készlet tartalmazza Kai ezüst- és aranyszínű katanáit, Char kígyójogarát, Tűzostor ostorát és Tűzszelő kardját. A kiegészítő elemek között megtalálod Kai katana tartóját, Nya TS felturbózott fejfedő elemét és új, 2019 júniusában megjelenő tornádó pörgettyűjét, Char kígyófarkát, Tűzostor kígyópáncélját és Tűzszelő pajzsát. Klassz játék gyermekek számára, mellyel eljátszhatják a NINJAGO TV sorozat izgalmas akcióit. A LEGO Life app használatával hozzáférhetsz az intuitív Instructions PLUS építési útmutatókhoz. Még a fiatalabb építőket is átsegíti az építési folyamaton, a könnyen használható közelítő, forgó és szellem mód funkciókkal, melyekkel menet közben megjeleníthetik alkotásaikat. A katana 4×4 nindzsa jármű méretei: több mint 8 cm magas, 21 cm hosszú és 13 cm széles.
A LEGO® márkájú "LEGO 70675 - Katana 4x4" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 8 éves kor fölötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

LEGO®

LEGO 70675 - Katana 4x4

LEGO® 70675 - Katana 4x4

13 550 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.