KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!
Webáruházunk 2024. június 21. és június 28. között zárva tart!

LEGO® 70676 - Lloyd mechanikus titánja

LEGO 70676 - Lloyd mechanikus titánja
17 890 Ft
+358 hűségpont ajándékba - Részletek...
LEGO®
inkább fiúknak
9 éves kor fölött
nem rendelhető
59290
Lépj be a LEGO NINJAGO Soha-birodalmába Lloyd hatalmas mechanikus titánja és Zane TS társaságában! Szállj szembe Vex tábornok Hóvihar szamuráj seregével! De jól vigyázz - Vexnél van a nagy erejű fegyver, a Tiltott Spinjitzu Tekercs. Zúzd szét a Hóvihar szamurájt a nindzsa robot suriken pengéjével és óriási katanájával! Vedd le a repülőt, pattanj be a pilótafülkébe Lloyddal, majd tüzelj a rugós kilövőkkel! Alkoss egy Spinjitzu tornádót Zane nindzsa pörgettyűjével! Együtt biztosan legyőzitek ezt a veszélyes ellenséget! A csomagban 6 új, 2019 júniusában megjelenő LEGO NINJAGO minifigurát találsz: Lloyd és Zane TS (Tiltott Spinjitzu) nindzsa akciófiguráit, valamint Vex tábornokot, Hóvihar kardvívó mestert, Hóvihar íjászt és Hóvihar harcost. Lloyd mechanikus titánja tartalmaz egy minifigurának kialakított pilótafülkét, állítható kart és lábat, markoló kezet, forgó suriken pengét/pajzsot, egy óriási katanát és egy levehető repülőt, benne egy minifigurának kialakított vezetőüléssel, állítható szárnyakkal és 2 rugós kilövővel. A fegyverek között megtalálod Lloyd ezüst- és aranyszínű katanáit, Vex tábornok Tiltott Spinjitzu Tekercsét, Hóvihar kardvívó mester 2 jég katanáját, Hóvihar íjász nyílpuskáját és Hóvihar-harcos jég katanáját. A kiegészítő elemek közé tartozik Lloyd katana tartója, Zane TS felturbózott fejfedő eleme és új, 2019 júniusában megjelenő tornádó pörgettyű játéka, valamint Vex tábornok és Hóvihar-harcos jégpáncélja. Vagány építőjáték készlet gyermekek számára, mellyel eljátszhatják a NINJAGO TV sorozat izgalmas akcióit. Kombináld a 70671 Lloyd utazása és a 70678 A cserbenhagyott császár kastélya LEGO nindzsa játékkészletekkel, hogy még több kalandot játszhass el Lloyddal a Soha-birodalomban! A LEGO Life app használatával hozzáférhetsz az intuitív Instructions PLUS építési útmutatókhoz, melyek a LEGO NINJAGO készlethez tartoznak. Még a fiatalabb építőket is átsegíti az építési folyamaton, a könnyen használható közelítő, forgó és szellem mód funkciókkal, melyekkel menet közben megjeleníthetik alkotásaikat. A mechanikus titán játék méretei: több mint 37 cm magas, 15 cm hosszú és 35 cm széles.
A LEGO® márkájú "LEGO 70676 - Lloyd mechanikus titánja" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 9 éves kor fölötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

LEGO®

LEGO 70676 - Lloyd mechanikus titánja

LEGO® 70676 - Lloyd mechanikus titánja

17 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.