KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

LEGO® 70677 - A föld adománya

LEGO 70677 - A föld adománya
33 790 Ft
+676 hűségpont ajándékba - Részletek...
LEGO®
inkább fiúknak
9 éves kor fölött
nem rendelhető
59291
Csatlakozz a NINJAGO nindzsa akciófiguráihoz, Wuhoz, Kai-hoz, Jay-hez, Nyához és Cole TS-hez lenyűgöző, felfegyverzett mobil parancsnoki központjukban - A föld adományában! Vezesd át a nindzsa teherautót a homokos Végzet sivatagán, és pörgesd meg azokat a suriken pengéket! Robbanj be az Aspheera és a Tűzviperák elleni csatába, majd tüzelj az ágyúval és a rugós kilövővel! Vedd le a repülőt és indíts korongvető támadást! Vedd magadhoz a Föld adományának fegyvereit, majd száguldj el a quad bike-kal! Győzd le Aspheerát, és szerezd vissza a nagy erejű Tiltott Spinjitzu Tekercset! A játékkészletben 9 új, 2019 júniusában megjelenő LEGO NINJAGO minifigurát találsz: Wu, Jay, Kai, Nya és Cole TS (Tiltott Spinjitzu) nindzsa akciófiguráit, valamint Aspheerát, Chart, Tűzrombolót és Tűzszelőt. A föld adománya nindzsa játék teherautó aranyszínű keréktárcsákkal ellátott kerekeket és kormányzó funkciót tartalmaz, valamint 2 aranyszínű suriken pengét, levehető repülőt, forgó és tüzelő ágyút, behúzható rugós kilövőt, 2 díszített textil vitorlát (ezek közül 1 a levehető repülőn található), részletesen kidolgozott belsőteret egy minifigurának kialakított, kettős pilótafülkével, 2 fegyverállvánnyal ellátott dódzsót, egy megépíthető videojátékot, teáskanna elemet és egy nyitható hátsó rekeszt, benne egy kis méretű quad bike-kal. A levehető repülőben találsz egy nyitható, minifigurának kialakított, kettős pilótafülkét, 2 korongvetőt és kihajtható rásegítőket. A quad bike egy minifigura üléssel van ellátva. Kapcsold fel a hátul található kapcsolót, hogy elforgasd a kerekeket és vezethesd A föld adományát! Vezesd A föld adományát, és a suriken pengék automatikusan forogni kezdenek. A fegyverek között megtalálod Kai ezüst- és aranyszínű katanáit, Jay ezüstszínű katanáját és aranyszínű nuncsakujait, Nya ezüstszínű katanáját és aranyszínű lándzsáját, Wu bo botját, Char kígyójogarát, Tűzromboló handzsárját és Tűzszelő kardját. A kiegészítő elemek közé tartozik Kai, Jay és Nya katana tartója, Cole TS felturbózott fejfedő eleme és új, 2019 júniusában megjelenő tornádó pörgettyű játéka, Wu új, 2019 júniusában megjelenő köpenye, Aspheera Tiltott Spinjitzu Tekercse, Aspheera és Tűzromboló kígyópáncélja és pajzsa, valamint Tűzszelő pajzsa is. Klassz nindzsa teherautó játék gyermekeknek, mellyel eljátszhatják a NINJAGO TV sorozat izgalmas akcióit. A föld adománya nindzsa jármű méretei: több mint 22 cm magas, 50 cm hosszú és 18 cm széles. A levehető repülő méretei: több mint 13 cm magas, 31 cm hosszú és 30 cm széles.
A LEGO® márkájú "LEGO 70677 - A föld adománya" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 9 éves kor fölötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

LEGO®

LEGO 70677 - A föld adománya

LEGO® 70677 - A föld adománya

33 790 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.