KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

LEGO® 70678 - A Cserbenhagyott Császár Kastélya

LEGO 70678 - A Cserbenhagyott Császár Kastélya
26 990 Ft
+540 hűségpont ajándékba - Részletek...
LEGO®
inkább fiúknak
9 éves kor fölött
nem rendelhető
59332
Csatlakozz a LEGO NINJAGO hősökhöz, Lloyd TS, Cole és Akita csapatához, majd készülj egy dermesztő csatára A cserbenhagyott császár kastélyában! Óvakodj a hatalmas Tiltott Jégsárkánytól, aki a kastélyt őrzi. Ugorj el a jégkastély nyílpuskájából tüzelő lövedékek és a jégtorony rugós kilövője elől! Küzdj meg a gonosz Vex tábornokkal és Hóvihar szamuráj harcosaival – és nehogy fogságba ess a jégbörtönben! Alkoss Spinjitzu tornádót Lloyd TS-sel, hogy felfedd a Jégcsászár trónját! Vajon meg tudod kaparintani a császár Tiltott Spinjitzu Tekercsét, hogy véget vess a dermesztő télnek a Soha-birodalomban? Ez a kastély játékkészlet 7 új, 2019 júniusában megjelenő LEGO NINJAGO minifigurát tartalmaz: Lloyd TS-t (Tiltott Spinjitzu), Cole-t, Akitát, Jégcsászárt, Vex tábornokot, Hóvihar kardvívó mestert és Hóvihar íjászt. A cserbenhagyott császár kastélya építmény tartalmazza a Jégcsászár trónját, jeges boltívet és trónfelfedő funkciót Lloyd TS tornádó pörgettyűjéhez tartozó csatlakozási ponttal, 2 tornyot, egy korongvető nyílpuskát, fegyverraktárt, válogatott fegyvereket és kiegészítő elemeket, például jégkorcsolyát, jégkorong ütőket, ásót, katanát és egy tőrt. A jégtoronyban találsz egy rugós kilövőt és jégbörtönt csont elemmel, valamint egy minifigurának kialakított szobát és egy karral nyitható ajtót. Ez a gyermekeknek való, klassz játék tartalmaz egy Jégsárkányt állítható fejjel, lábbal és farokkal. A fegyverek között megtalálod Cole ezüstszínű katanáját és aranyszínű kalapácsát, Akita tőrét, a Jégcsászár Tiltott Spinjitzu Tekercs fegyverét, Vex tábornok jéglándzsáját, Hóvihar kardvívó mester 2 jég katanáját és Hóvihar íjász nyílpuskáját. A kiegészítő elemek közé tartozik Lloyd TS új, 2019 júniusában megjelenő tornádó pörgettyű játéka és felturbózott fejfedő eleme, Cole katana tartója, Akita farkasfeje és köpenye, valamint a Jégcsászár és Vex tábornok jégpáncélja. Nagyszerű ünnepi ajándék a gyermekek számára, mellyel eljátszhatják a NINJAGO TV sorozat izgalmas akcióit. Kombináld a 70671 Lloyd utazása és a 70676 Lloyd mechanikus titánja LEGO építőkészletekkel, hogy még több kalandot játszhass el Lloyddal a Soha-birodalomban! A cserbenhagyott császár kastélyának méretei: több mint 22 cm magas, 32 cm széles és 22 cm mély. A jégtorony méretei: több mint 19 cm magas, 6 cm széles és 7 cm mély. A Jégsárkány méretei: több mint 14 cm magas, 37 cm hosszú és 51 cm széles.
A LEGO® márkájú "LEGO 70678 - A Cserbenhagyott Császár Kastélya" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 9 éves kor fölötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

LEGO®

LEGO 70678 - A Cserbenhagyott Császár Kastélya

LEGO® 70678 - A Cserbenhagyott Császár Kastélya

26 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.