LEGO® 70683 - Spinjitzu Csapás - Zane

LEGO 70683 - Spinjitzu Csapás - Zane
3 090 Ft
+62 hűségpont ajándékba - Részletek...
LEGO®
inkább fiúknak
7 éves kor fölött
nem rendelhető
59348
Emeld magasabb szintre Spinjitzu Csapás képességeidet a LEGO NINJAGO Zane TS pörgettyűvel! Turbózd fel a Jég nindzsa figuráját Tiltott Spinjitzu fejfedőjével! Helyezd bele tornádó pörgettyűjébe, majd csapj rá a kilövőre és pörgesd meg minél jobban! Célozd meg és döntsd fel a tréningbabát, majd töltsd újra a kilövőt egy surikennel, hogy egy újféle pörgő feladatban vehess részt! Ebben az akciódús LEGO játékkészletben nincsenek se szabályok, sem pedig korlátok, szóval alkosd meg saját, izgalmas pörgettyű összecsapásaidat barátaiddal, és bizonyítsd be, hogy igazi nindzsa vagy! • Tartalmaz egy új, 2019 júniusában megjelenő Zane TS minifigurát felturbózott fejfedő elemmel. Ez a LEGO NINJAGO pörgettyű játék tartalmaz egy kockából épült kilövőt és egy új, 2019 júniusában megjelenő Zane tornádó pörgettyűt, valamint 2 kilőhető surikent és egy megépíthető tréningbabát is. Tedd be a minifigurát tornádó pörgettyűjébe, rögzítsd a kilövőre, majd a kilövőre csapva pörgesd a minifigurát a célpont felé! Rögzíts egy surikent a kilövőhöz, majd a kilövőre csapva kilőheted a célpont felé. Ezzel az építőjáték készlettel a gyermekek megalkothatják saját Spinjitzu Csapás feladataikat, és megmérkőzhetnek barátaikkal. Kombináld a 70681 Spinjitzu Csapás - Lloyd, a 70682 Spinjitzu Csapás - Jay és a 70684 Spinjitzu Csapás - Kai a szamuráj ellen LEGO NINJAGO pörgettyűkkel, hogy még izgalmasabb Spinjitzu Csapás leszámolásokban legyen részed! Ezzel az akciódús LEGO játékkészlettel a gyermekek eljátszhatják a nindzsatornádó-effektust, ahogy azt az akciódús NINJAGO TV sorozatban láthatták. Ez a LEGO készlet nagyszerű születésnapi vagy ünnepi ajándékként szolgál a NINJAGO rajongók számára. A tornádó pörgettyű kilövő méretei a rögzített pörgettyű játékkal: több mint 5 cm magas, 3 cm széles és 8 cm mély.
A LEGO® márkájú "LEGO 70683 - Spinjitzu Csapás - Zane" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 7 éves kor fölötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

LEGO®

LEGO 70683 - Spinjitzu Csapás - Zane

LEGO® 70683 - Spinjitzu Csapás - Zane

3 090 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.