KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

LEGO® 70684 - Spinjitzu Csapás - Kai vs. Samurai

LEGO 70684 - Spinjitzu Csapás - Kai vs. Samurai
6 850 Ft
+137 hűségpont ajándékba - Részletek...
LEGO®
inkább fiúknak
8 éves kor fölött
nem rendelhető
59349
Készülj fel a pörgős LEGO NINJAGO Kai a szamuráj ellen Spinjitzu Csapásra ezzel a lenyűgöző játékkészlettel! Turbózd fel a Tűz nindzsa figuráját Tiltott Spinjitzu fejfedőjével! Rakd őt és a Hóvihar szamurájt LEGO NINJAGO pörgettyűikbe, majd csapj a kilövőre, és pörgesd be őket egy pörgős csatába! Töltsd újra a kilövőt Kai TS végtelen lángjával vagy tűzgolyójával és Hóvihar szamuráj jégkristályával vagy jégpajzsával, hogy extrém, elemi pörgettyű akcióban legyen részed! Vajon ki lesz az első, aki ledönti az oszlopot és elnyeri a Tiltott Spinjitzu Tekercset? Ebben a LEGO építőjáték készletben nincsenek se szabályok, sem pedig korlátok, szóval próbálj ki különböző technikákat, és mérkőzz meg barátaiddal a győzelemért! • A csomagban 2 új, 2019 januárjában megjelenő minifigurát találsz: Kai TS-t (felturbózott fejfedő elemmel) és Hóvihar szamurájt. Ez a LEGO NINJAGO pörgettyű játék tartalmaz 2 kockából épült kilövőt, Kai TS és Hóvihar szamuráj új, 2019 júniusában megjelenő tornádó pörgettyűjét, valamint egy megépíthető oszlopot a Tiltott Spinjitzu tekerccsel a tetején. Helyezd a minifigurákat a tornádó pörgettyűkbe, rögzítsd őket a kilövőkhöz, majd csapj rá a kilövőkre és pörgesd meg mindkét minifigurát! A készlet továbbá tartalmazza Kai TS végtelen lángját és tűzgolyó elemeit, valamint Hóvihar szamuráj jégkristályát és jégpajzs elemeit - rögzítsd bármelyikőjüket a kilövőhöz, csapj rá és pörgesd a célpont felé! Nagyszerű ajándék gyermekeknek, akik megalkothatják saját Spinjitzu Csapás feladataikat, és megmérkőzhetnek barátaikkal. Kombináld a 70681 Spinjitzu Csapás - Lloyd, a 70682 Spinjitzu Csapás - Jay és a 70683 Spinjitzu Csapás - Zane LEGO NINJAGO pörgettyűkkel, hogy még izgalmasabb Spinjitzu Csapás leszámolásokban legyen részed! Játszd el a nindzsatornádó-effektust a LEGO készlet segítségével, ahogy azt az akciódús NINJAGO® TV sorozatban láttad. Ez a LEGO játékkészlet nagyszerű születésnapi vagy ünnepi ajándékként szolgál a NINJAGO rajongók számára. Az egyes tornádó pörgettyű kilövők méretei a rögzített játékokkal: több mint 5 cm magas, 3 cm széles és 8 cm mély. A talapzat mérete: több mint 9 cm magas.
A LEGO® márkájú "LEGO 70684 - Spinjitzu Csapás - Kai vs. Samurai" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 8 éves kor fölötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

LEGO®

LEGO 70684 - Spinjitzu Csapás - Kai vs. Samurai

LEGO® 70684 - Spinjitzu Csapás - Kai vs. Samurai

6 850 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.