Vásároljon 7.000 Ft felett, és rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

LEGO® 70838 - Amita Karok királynő Dehogy Gonosz űrpalotája

LEGO 70838 - Amita Karok királynő Dehogy Gonosz űrpalotája
34 590 Ft
+692 hűségpont ajándékba - Részletek...
LEGO®
inkább lányoknak
9 éves kor fölött
nem rendelhető
58185
Alkoss földöntúli kalandokat A LEGO KALAND 2 űrpalota játékával! A gyermekekre kozmikus akciók várnak, miközben megépítik a Amita Karok királynő Dehogy Gonosz űrpalotája készletet, és szerepjátékokat játszanak A LEGO KALAND 2 legkedveltebb szereplőivel. Ez a színes LEGO játék palota tartalmaz egy forgó felsőrészt Amita Karok királynő nyitható, levehető rakétájával, a többi szereplő levehető gondoláit, egy biztonsági szobát, egy részletesen kidolgozott ebédlőt és egy DJ pultot a kreatív játékhoz. Nagyszerű készlet, melyet a gyermekek és A LEGO KALAND 2 összes rajongója imádni fog, hisz eljátsszák kedvenc jeleneteiket vagy megalkotják saját történeteiket a két minifigurával és a 6 kockából épült figurával. A játékpalota méretei: több mint 48 cm magas, 34 cm széles és 18 cm mély.
A LEGO® márkájú "LEGO 70838 - Amita Karok királynő Dehogy Gonosz űrpalotája" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 9 éves kor fölötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

LEGO®

LEGO 70838 - Amita Karok királynő Dehogy Gonosz űrpalotája

LEGO® 70838 - Amita Karok királynő Dehogy Gonosz űrpalotája

34 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.