Vásároljon 7.000 Ft felett, és rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

LEGO® 70839 - A Rexcelsior

LEGO 70839 - A Rexcelsior
47 990 Ft
+960 hűségpont ajándékba - Részletek...
LEGO®
inkább fiúknak
10 éves kor fölött
nem rendelhető
58186
A LEGO KALAND 2 lenyűgöző játék űrhajója tökéletes ahhoz, hogy a gyermekek űrbéli küldetéseket játszanak el! A gyermekek az űrbéli kalandok egész sorát élvezhetik, miközben megépítik a Rexcelsiort és szerepjátékokat játszanak A LEGO KALAND 2 népszerű szereplőivel. Ez a LEGO játék űrhajó nyitható ajtókkal és leemelhető tetővel van ellátva a könnyen hozzáférhető játékért, emellett egy mikrofigurának kialakított, kettős pilótafülkét és egy részletesen kidolgozott, mini belsőteret is tartalmaz különböző, felfedezésre váró szobákkal és rekeszekkel ellátva. A hátulján található fogantyún találsz egy ravaszt, mellyel bekapcsolhatod a gyorstüzelő, 6-korongos rugós kilövőt. A LEGO KALAND 2 rajongói örömmel fogják eljátszani kedvenc jeleneteiket, vagy megálmodni saját történeteiket Rex és Emmet játék minifiguráival, valamint a mikrofigurákkal, a mikro raptor figurákkal és mini építményekkel, melyeket berakhatnak a Rexcelsior belsejébe! A Rexcelsior LEGO játék űrhajó méretei: több mint 19 cm magas, 40 cm hosszú és 21 cm széles.
A LEGO® márkájú "LEGO 70839 - A Rexcelsior" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 10 éves kor fölötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

LEGO®

LEGO 70839 - A Rexcelsior

LEGO® 70839 - A Rexcelsior

47 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.