KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

LEGO® 70847 - Jó reggelt, Szikrababák!

LEGO 70847 - Jó reggelt, Szikrababák!
3 090 Ft
+62 hűségpont ajándékba - Részletek...
LEGO®
6 éves kor fölött
nem rendelhető
59726
Köszönj az aranyos LEGO babáknak, és készülj fel egy forgó katapultos mókára! Szürcsölj el egy turmixot A LEGO KALAND 2 szereplőivel, Emmettel és Lucy-val, miközben a Minden szupi szupert énekelitek! Utána pörgesd meg Csillagot vagy lődd ki a levegőbe a LEGO katapult segítségével! Egészen az űrig repülhetsz a Csillagon utazó babával! Ezzel a szuper LEGO készlettel az akció sosem ér véget! Ez A LEGO KALAND 2 készlet tartalmazza Emmet és Lucy minifiguráit, 2 új, 2019 augusztusában megjelenő baba figurát és egy kockából épült Csillag figurát. A megépíthető helyszín tartalmaz egy katapult funkciót, mellyel megröptetheted a Csillagot vagy a babákat, emellett találsz egy kockából épült növényt és növény elemeket is. A szórakoztató LEGO készlet kiegészítő elemei között megtalálod Emmet és Lucy Minden szupi szuper lemezét és a kockából épült turmixait, valamint egy kockából épült tartozékot a Csillaghoz, mellyel megpörgetheted vagy kilőheted a játék katapultból. A Csillag átalakítható, így a baba figurát a tetejére helyezve megforgathatod vagy kilőheted a katapultból. A gyermekek az egyik elem segítségével a Csillag hátához rögzíthetik a babát, és eljátszhatják, hogy elrepül. Játszd el A LEGO KALAND 2 szórakoztató kalandjait ezzel a gyermekeknek szánt játékkészlettel! A megépíthető helyszín méretei: több mint 5 cm magas, 5 cm széles és 5 cm mély.
A LEGO® márkájú "LEGO 70847 - Jó reggelt, Szikrababák!" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 6 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

LEGO®

LEGO 70847 - Jó reggelt, Szikrababák!

LEGO® 70847 - Jó reggelt, Szikrababák!

3 090 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.