KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

LEGO® 70848 - Tesho buli csapat

LEGO 70848 - Tesho buli csapat
6 790 Ft
+136 hűségpont ajándékba - Részletek...
LEGO®
7 éves kor fölött
nem rendelhető
59727
Készülj fel egy hatalmas bulira a Tesho buli csapattal! Nyűgözz le mindenkit a Diszkó Kitty-nek öltözött LEGO Csoda Kitty-vel, aki egy tollboát és Csillagcsillám Benny csillagos napszemüvegét viseli. Építsd meg Fémszakáll lenyűgöző Egyfős Metál Banda robotját, melyben rengeteg beépített, LEGO kockából készült hangszert találsz. Szürcsölj el egy turmixot A LEGO KALAND 2 szereplőivel, majd nyűgözz le mindenkit tánctudásoddal! Ez A LEGO KALAND 2 készlet tartalmaz egy új, 2019 augusztusában megjelenő Csillagcsillám Benny minifigurát és egy kockából épült, Diszkó Kitty-ként megjelenő Csoda Kitty játékfigurát. A többféleképpen beállítható Egyfős Metál Banda robot tartalmaz egy beépített Fémszakáll minifigura fejet, beépített dobot, gramofont, cintányér és zászló kiegészítőket, markoló kezet, trombita kezet, szintetizátor felsőtestet, nyitható gyomor rekeszt, szintetizátor lábat és egy falábat is. Ez a gyermekeknek szánt építőjáték készlet tartalmaz egy többszínű táncparkettet, egy asztalt, rajta 3 kockából épült turmixszal és egy megépíthető hangszórót is. A kiegészítő elemek között megtalálod Csillagcsillám Benny új, 2019 augusztusában megjelenő csillagos napszemüvegét és Diszkó Kitty puha anyagból készült tollboáját. Játszd el A LEGO KALAND 2 szórakoztató kalandjait ezzel a gyermekeknek szánt játékkészlettel! Az Egyfős Metál Banda játék robot méretei: több mint 15 cm magas, 15 cm hosszú és 7 cm széles.
A LEGO® márkájú "LEGO 70848 - Tesho buli csapat" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 7 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

LEGO®

LEGO 70848 - Tesho buli csapat

LEGO® 70848 - Tesho buli csapat

6 790 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.