2024.08.02-ig (szabadság miatt) zárva tartunk. Új rendelést - legkorábban - augusztus 6-án tud átvenni.

LEGO® 70849 - Vadóc és Édes Káosz csillagvadásza

LEGO 70849 - Vadóc és Édes Káosz csillagvadásza
17 450 Ft
+349 hűségpont ajándékba - Részletek...
LEGO®
inkább lányoknak
8 éves kor fölött
nem rendelhető
59730
Készülj a csatára A LEGO KALAND 2 Vadóc és Édes Káosz csillagvadásza készlettel! Pattanj be a kettős pilótafülkébe Vadóccal és Édes Káosszal, majd irány az űr! Lőj ellenségeidre csillagkorongokat, és dobd le a 3 Csillagot a vagány LEGO űrhajó hátuljából! Ezután csatlakozz a kozmikus akcióhoz A LEGO KALAND 2 lenyűgöző szereplőivel, Emmettel és Rexszel! Ez a LEGO készlet 3 játék minifigurát tartalmaz: Vadócot, Emmettet és Rexet, valamint Édes Káosz minifiguráját és 3 Csillag figurát. A Vadóc és Édes Káosz csillagvadásza készlet tartalmaz 2 nyitható pilótafülkét (a minifigurák számára), egy csillag korongvetőt és egy nyitható hátsó rekeszt a 3 Csillag figurának, mely egy Csillag-bombakioldó funkcióval van ellátva. Emellett 2 nyitható tárolórekeszt is találsz Édes Káosz 2 kis méretű szívével és egy tartalék csillaglőszerrel ellátva. A csillag korongvetőt a csillagvadász hátulján lévő gomb megnyomásával tudod bekapcsolni. Húzd meg a hátul található kart, hogy bombaként ledobd a 3 Csillag figurát. A fegyverek között megtalálod Rex korongvetőjét, melynek hátuljához egy tartalék korong van rögzítve, valamint Édes Káosz ágyúját is. A LEGO KALAND 2 szereplőinek kiegészítő elemei közé tartozik Emmet Rex paróka eleme és Rex kockából épült LEGO hátrakétája. Játszd el A LEGO KALAND 2 szórakoztató kalandjait ezzel a gyermekeknek szánt játékkészlettel! A LEGO KALAND 2 űrhajó méretei: több mint 9 cm magas, 29 cm hosszú és 24 cm széles.
A LEGO® márkájú "LEGO 70849 - Vadóc és Édes Káosz csillagvadásza" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 8 éves kor fölötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

LEGO®

LEGO 70849 - Vadóc és Édes Káosz csillagvadásza

LEGO® 70849 - Vadóc és Édes Káosz csillagvadásza

17 450 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.