Webáruházunk 2019. június 20. és június 28. között zárva tart!

LEGO® 71022 - Harry Potter és a Legendás Lények

LEGO 71022 - Harry Potter és a Legendás Lények
Csempészd be a varázslók mókás világát minden LEGO készletbe a Harry Potter és a Legendás állatok kollekciójával. Ezekhez az exkluzív, korlátozott példányszámban gyűjthető figurákhoz 2018 augusztusában vadonatúj kiegészítők és varázslatos jelmezek egész sora jelenik meg. Élvezd az új Legendás állatok kalandokat Göthe Salmander, Jacob Kowalski, Tina Goldstein, Queene Goldstein és Credence Barebone társaságában. Utána pedig utazd be Harry Potter világát Luna Lovegood, Neville Longbottom, Cho Chang, Dean Thomas, Voldemort nagyúr, Dobby, Cedric Diggory, Rémszem Mordon, Flitwick professzor, Trelawney professzor, Albus Dumbledore, az iskolai taláros Harry Potter, az iskolai taláros Ron Weasley, az iskolai taláros Hermione Granger, Draco Malfoy, a pizsamás Harry Potter és Percival Graves társaságában! Mindegyik minifigura egy lezárt, titokzatos csomagban érkezik, és mellé egy vagy több kiegészítő elem társul, plusz egy gyűjtőknek szóló szórólap és egy egyedi bemutató alaplap.
A LEGO® márkájú "LEGO 71022 - Harry Potter és a Legendás Lények" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 5 éves kor felettiek számára ajánljuk.
LEGO®
5 éves kor fölött
53249
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
LEGO 71022 - Harry Potter és a Legendás Lények
LEGO 71022 - Harry Potter és a Legendás Lények

LEGO® 71022 - Harry Potter és a Legendás Lények

1 350 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2019. – A játék-webáruház.