Vásároljon 7.000 Ft felett, és rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

LEGO® 71024 - Disney 2. sorozat

LEGO 71024 - Disney 2. sorozat
1 350 Ft
+27 hűségpont ajándékba - Részletek...
LEGO®
5 éves kor fölött
nem rendelhető
58211
A LEGO Minifigurák Disney 2. sorozat új és izgalmas lehetőségekkel egészíti ki a már meglévő LEGO készleteket. Ez az új gyűjtemény az exkluzív, korlátozott számban megjelenő Disney szereplők varázslatos összeállítását tartalmazza. A Disney minifigura egy lezárt, titokzatos csomagban érkezik, és mellé egy vagy több kiegészítő elem társul, plusz egy gyűjtőknek szóló szórólap és egy egyedi bemutató alaplap. A csomagolás az alábbi figurák egyikét tartalmazza: Klasszikus Mickey, Klasszikus Minnie, Herkules, Rosszcsont Jack, Dagobert bácsi, Huey, Dewey, Louie, Chip, Dale, Jázmin, Jafar, Hádész, Elsa, Anna, Sally, Edna, Fridzsiman.
A LEGO® márkájú "LEGO 71024 - Disney 2. sorozat" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 5 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

LEGO®

LEGO 71024 - Disney 2. sorozat

LEGO® 71024 - Disney 2. sorozat

1 350 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.