LEGO® 71026 - DC Super Heroes Series

LEGO 71026 - DC Super Heroes Series
A gyermekek és a rajongók imádni fogják ezeket a szuper LEGO Minifigurák (71026) DC Szuper Heroes Series gyűjthető készleteket. A DC univerzum 16 különböző szuperhőséből és gonosztevőjéből minden titokcsomagban talál egyet. Elképesztő felhozatal Kicsi és nagy rajongók is gyűjthetik a szereplőjátékok sorozatát, régi és új ismerősöket az egyre táguló DC univerzumból: vár rád Aquaman, Batman, Bat-Mite, Cheetah, Cyborg, Csillaglány, Dongó, Flash, Joker, Metamorpho, Mr. Mirákulum, Sinestro, Superman, Vadásznő, Wonder Woman és Zöld Lámpás. Izgalmas kiegészítők és alapelemek a kiállításhoz Az igényesen kidolgozott, részletgazdag minifigurák lezárt titokcsomagban érkeznek egy vagy több kiegészítőelemmel, amelyek tovább fokozzák az élményt, gyűjtőknek szóló tájékoztatóval, amely tartalmazza a szereplő leírását, valamint alapelemmel, a kiállításhoz.
A LEGO® márkájú "LEGO 71026 - DC Super Heroes Series" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 5 éves kor felettiek számára ajánljuk.
LEGO®
5 éves kor fölött
62572
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
LEGO 71026 - DC Super Heroes Series
LEGO 71026 - DC Super Heroes Series

LEGO® 71026 - DC Super Heroes Series

1 390 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.