LEGO® 71399 - Luigis Mansion bejárat kiegészítő szett

LEGO 71399 - Luigis Mansion bejárat kiegészítő szett
13 490 Ft
+270 hűségpont ajándékba - Részletek...
LEGO®
7 éves kor fölött
72329
Fedezd fel a temetőt, győzd le az ellenségeket, és még sok más kihívást is tartogat ez a Luigis Mansion Bejárati kiegészítő szett (71399) 7 éves kortól.
Fedezd fel a rémisztő temetőt a Luigis Mansion előtt! Fuss össze a barátságos Polterpuppal. Döntsd fel Bogmire-t az árnyéklabdával. Ha legyőzted Bogmire-t, borítsd fel a vödröt, nyisd ki a tolóajtót, és lépj be az épületbe. Keresd meg odabent az Aranycsontot, amit odaadhatsz Polterpupnak. De a Boo-val vigyázz!
A LEGO® márkájú "LEGO 71399 - Luigis Mansion bejárat kiegészítő szett" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 7 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

LEGO®

LEGO 71399 - Luigis Mansion bejárat kiegészítő szett

LEGO® 71399 - Luigis Mansion bejárat kiegészítő szett

13 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.