LEGO® 71401 - Luigis Mansion Bújócska kiegészítő készlet

LEGO 71401 - Luigis Mansion Bújócska kiegészítő készlet
Üdv a Luigi‘s Mansion kastélyban! Fedezd fel a szobákat a forgó előcsarnok segítségével! Ugorj az ágyra, pumpáld a vécét és emeld meg az étkezőasztalon hagyott tálat, így rejtett kincsekre bukkanhatsz. Harcolj a kísértetjárta biliárdasztallal, és győzd le a Kukás szellemet és a Markoló szellemet! Jaj, ne – barátunk, Toad, csapdába esett a festményben! Szabadítsd ki, majd lökd le King Boo-t a toronyból!
Szerepel benne a 2022 januárjában újonnan megjelenő kezdőlemez és egy forgó előcsarnok, amelyről a szobákba juthatsz be. Számtalan szórakoztató kihívás várja LEGO® Luigi-t vagy LEGO® Mario-t (a figurájuk nem tartozék): szabadítsátok ki Toadot egy festményből, találjátok meg az elrejtett kincseket, vívjatok meg egy kísértetjárta biliárdasztallal, győzzetek le egy Kukás szellemet és egy Markoló szellemet, és lökjétek le King Boo-t a toronyból! (Megjegyzés: a 71387 vagy a 71360 Kezdőpályára van szükség az interaktív játékhoz.)
Ez a gyűjthető játékkészlet szuper ajándék lehet a trendekre fogékony gyerekeknek. A LEGO Super Mario appban megtalálod az építési útmutatókat, kreatív ötleteket és sok mást.
A gyűjthető Luigi‘s Mansion készletek ijesztő kalandokat rejtenek főszerepben LEGO Luigival. Ezek a játékos problémamegoldó kihívások még izgalmasabbak, ha a családtagok csapatban játszanak, és a (a 71397-es készletben külön kapható) Poltergusttal kiegészítve győzik le a szellemeket.
A LEGO® márkájú "LEGO 71401 - Luigis Mansion Bújócska kiegészítő készlet" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 8 éves kor felettiek számára ajánljuk.
LEGO®
8 éves kor fölött
73983
26 890 Ft
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

LEGO®

LEGO 71401 - Luigis Mansion Bújócska kiegészítő készlet

LEGO® 71401 - Luigis Mansion Bújócska kiegészítő készlet

26 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.