KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

LEGO® 71796 - Elemi sárkányok vs. A császárnő robotja

LEGO 71796 - Elemi sárkányok vs. A császárnő robotja
37 590 Ft
+752 hűségpont ajándékba - Részletek...
LEGO®
9 éves kor fölött
nem rendelhető
81195
A 9 éves vagy nagyobb nindzsarajongók eljátszhatják a NINJAGO® Dragons Rising TV sorozat fantasztikus leszámolását ezzel az Elemi sárkányok vs. A császárnő robotja (71796) szettel. Az építőkészlet a rémisztő sárkányt, Jirót tartalmazza, akit a repülőgép arany pengeszárnyaival és korongvetőivel turbózhatsz fel, hogy szembeszálljon a császárnő beállítható aranyrobotjával ami nagy harci eszközét tartja.
A LEGO® márkájú "LEGO 71796 - Elemi sárkányok vs. A császárnő robotja" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 9 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

LEGO®

LEGO 71796 - Elemi sárkányok vs. A császárnő robotja

LEGO® 71796 - Elemi sárkányok vs. A császárnő robotja

37 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.