KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

LEGO® 75084 - Wookiee hadihajó

LEGO 75084 - Wookiee hadihajó
23 990 Ft
+480 hűségpont ajándékba - Részletek...
LEGO®
inkább fiúknak
nem rendelhető
29966
Védd meg Wullffwarro-t és Jedi barátait az erős Wookiee hadihajó szett segítségével!
Mint ahogy a Star Wars: Lázadók című animációs TV sorozatból is tudjuk, ezt a küzdelmet rengeteg fegyverrel és ágyúval vívják meg. Amikor igazán felforrósodik a hangulat, bevetheted a gyorstüzelőket, amivel végső csapást mérhetsz az ellenségre! Ha fogytán a lőszer, nyisd ki a az oldalsó tartalékokat és töltsd újra a rendszert! Amikor sikerült megmenekülni, tedd le a hadihajót a közeli öbölbe és gyűjts muníciót!
Tartozékok: 569 db építőelem.
A LEGO® márkájú "LEGO 75084 - Wookiee hadihajó" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 8 és 14 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

LEGO®

LEGO 75084 - Wookiee hadihajó

LEGO® 75084 - Wookiee hadihajó

23 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.