KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

LEGO® 75090 - Ezras Speeder Bike

LEGO 75090 - Ezras Speeder Bike
8 990 Ft
+180 hűségpont ajándékba - Részletek...
LEGO®
inkább fiúknak
nem rendelhető
29967
Járj túl a rohamosztagosok eszén és pattanj fel az Ezras Speeder Bike járműre!
A rohamosztagosok Ezra motoros siklójának nyomában vannak! De Ezra, a fiatal lázadó, néhány meglepetést tartogat számukra! De sajnos sarokba szorítják és rohamosztagosok arra kényszerítik, hogy adja át a siklóját! Vajon megmenekül az ifjú lázadó a birodalmiak markából? Csak rajtad áll, hogyan folytatódjon tovább! Játszd el saját befejező történetedet az ismert Star Wars: Lázadók című animációs TV sorozat alapján!
Tartozékok: 252 db építőelem.
A LEGO® márkájú "LEGO 75090 - Ezras Speeder Bike" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 7 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

LEGO®

LEGO 75090 - Ezras Speeder Bike

LEGO® 75090 - Ezras Speeder Bike

8 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.