KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

LEGO® 75244 - Tantive IV

LEGO 75244 - Tantive IV
65 890 Ft
+1318 hűségpont ajándékba - Részletek...
LEGO®
12 éves kor fölött
nem rendelhető
59566
Menekülj a Birodalom elől Bail Organával, Leia hercegnővel és a többi Lázadóval a Tantive IV fedélzetén! Töltsd meg a rakteret, nézd meg a fegyvertornyokat és rakd a belsejükbe a minifigurákat! Izzítsd be a motorokat, ragadd meg a fogantyút és szállj a felhők közé! Tervezd meg a következő vakmerő küldetést a konferenciateremben, ha pedig bajba kerülnél, pattanj be a mentőkabinokba és hajts biztonságba! A Tantive IV egyedülállóan strapabíró Star Wars csillaghajó! • A csomagban 5 LEGO Star Wars minifigurát találsz: Bail Organát, Leia hercegnőt, Antilles kapitányt, C-3PO-t és egy Lázadók katonát, valamint egy R2-D2 droid LEGO figurát is. A Tantive IV LEGO Star Wars építőjáték tartalmaz egy radart, mely fogantyúként is funkcionál, emellett 2 levehető mentőkabint, bennük egy minifigurának kialakított hellyel, egy nyitható rakteret és levehető tárolórekeszt, egy nyitható, 2 minifigurának való pilótafülkét, forgatható és lebegő, korongvetővel felszerelt tornyokat a tetején, valamint 2 rugós kilövőt az alján. A felső védőborítást levéve felfedheted a részletesen kidolgozott belsőteret, ahol egy konferencia asztalt, fegyvertartó állványt és egy vezérlőkonzolt is találsz, benne 2 minifigurának kialakított üléssel. A fegyverek közé tartozik egy lézerpisztoly és 3 ágyú. A csomagban egy elektrotávcsövet is találsz. Antilles kapitány minifigurája a 2009-es változat továbbfejlesztett verziója, míg Leia hercegnő szoknyája és Bail Organa figurája 2019 áprilisában jelenik meg először. Ez az aprólékosan kidolgozott építőjáték készlet több mint 1750 elemet tartalmaz. Játszd el a Star Wars: Egy új remény című film nyitójelenetének csodálatos pillanatait, vagy alkosd meg saját, izgalmas kalandjaidat! A LEGO Star Wars csillaghajó méretei: több mint 14 cm magas, 62 cm hosszú és 19 cm széles.
A LEGO® márkájú "LEGO 75244 - Tantive IV" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 12 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

LEGO®

LEGO 75244 - Tantive IV

LEGO® 75244 - Tantive IV

65 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.