KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

LEGO® 75245 - Star Wars Adventi Naptár

LEGO 75245 - Star Wars Adventi Naptár
9 490 Ft
+190 hűségpont ajándékba - Részletek...
LEGO®
6 éves kor fölött
nem rendelhető
59949
Készülj fel az ünnepi mókára a LEGO Star Wars 2019-es Adventi naptárával! A 24 ajtó mögött Star Wars csillaghajók, klassz minifigurák és néhány karácsony témájú meglepetés vár! Emellett egy kihajtható játszószőnyeget is találsz, amin elképesztő Ahch-To szigeti kalandokat játszhatsz el. Az idei naptárral a karácsony hamarabb megérkezik, mint ahogy beleszeretnél egy porgba! • Nyiss ki minden nap egy ajtót, hogy felfedd és megépítsd a 24 LEGO Star Wars építőjátékot! Ez a LEGO Star Wars 2019-es Adventi naptár 6 minifigurát és 4 droid LEGO figurát tartalmaz. A készletben 13 gyűjtőknek való mini építményt találsz: egy Első rendi Csillagrombolót, Kylo Ren Űrsiklóját, egy ágyúval felszerelt rohamosztagost, Poe X-szárnyú vadászgépét, egy Ellenállás oldali csapatszállítót, az Ahch-To szigetet, egy Quadjumpert, egy Halálcsillag ágyút, egy Corporate Alliance Tank Droidot, egy MTT-t, egy mentőkabint, egy Hoth ágyút és egy Twin-Pod felhőautót. A csomagban továbbá vár rád egy Első rendi rohamosztagos, egy exkluzív Luke Skywalker Ahch-To szigeti ruhában, egy Halálcsillag ágyúkezelő, egy Lázadó katona és egy Felhőautó pilóta. Ezeken felül pedig egy Keresődroid, egy Harci droid és egy Mynock LEGO figurát is találsz. A gyermekeknek szánt adventi naptár egy ünnepi témájú porg és Gonk droid LEGO figurát is tartalmaz. A fegyverek között 2 romboló pisztolyt és 3 ágyút fedezhetsz fel. Gyűjts össze minden Star Wars témájú ajándékot és játszd el saját Ahch-To szigeti kalandjaidat a készletben található, kihajtható játszószőnyegen!
A LEGO® márkájú "LEGO 75245 - Star Wars Adventi Naptár" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 6 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

LEGO®

LEGO 75245 - Star Wars Adventi Naptár

LEGO® 75245 - Star Wars Adventi Naptár

9 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.