LEGO® 75248 - Ellenállás A-szárnyú vadászgép

Szárnyalj egyenesen a Star Wars: Skywalker kora című film akciójeleneteibe ezzel a klassz Ellenállás A-szárnyú vadászgéppel! A készlet olyan klassz részletekkel van ellátva, mint a rugós kilövők és egy nyitható pilótafülke, ahová beültetheted Snap Wexley -t az irányítópulthoz. Ebben a klassz LEGO játékkészletben megtalálod Connix hadnagyot is, így rengeteg mókában lehet részed, miközben megtervezed az ördögi Első Rend elleni támadást vagy elrepülsz a távoli bolygó felszínére. A készletben megtalálod Snap Wexley és Connix hadnagy LEGO Star Wars minifiguráit. Ez a Star Wars építőjáték tartalmaz egy nyitható, minifigurának való pilótafülkét, egy behúzható futóművet, szárnyvégi ágyúkat és 2 beépített rugós kilövőt. A játékkészlet fegyverei között megtalálod Snap Wexley lézerpisztolyát és Connix hadnagy ágyúját. Játszd el a Star Wars: Skywalker kora című film izgalmas pillanatait! Kiváló ajándék születésnapra, karácsonyra vagy bármilyen más alkalomra. A LEGO Star Wars csillaghajó méretei: több mint 7 cm magas, 20 cm hosszú és 12 cm széles.
A LEGO® márkájú "LEGO 75248 - Ellenállás A-szárnyú vadászgép" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 7 éves kor fölötti fiúk számára ajánljuk.
LEGO®
inkább fiúknak
7 éves kor fölött
1-3 nap
61010
9 390 Ft
A "LEGO 75248 - Ellenállás A-szárnyú vadászgép" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2020. szeptember 23-án, szerdán kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2020. szeptember 23-án, szerdán átveheti.

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
LEGO 75248 - Ellenállás A-szárnyú vadászgép
9 390 Ft
KOSÁRBA!LEGO 75248 - Ellenállás A-szárnyú vadászgép

LEGO® 75248 - Ellenállás A-szárnyú vadászgép

9 390 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2020. – A játék-webáruház.