LEGO® 75249 - Ellenállás Y-Szárnyú vadászgép

LEGO 75249 - Ellenállás Y-Szárnyú vadászgép
Töltsd meg fegyveredet egy bombatámadáshoz az Ellenállás Y-szárnyú vadászgéppel a Star Wars: Skywalker kora című film alapján! Repülj észrevétlenül, majd húzd meg a ravaszt, hogy segíts Zorii Blissnek kilőni a bombákat! Kergesd az Első rendi rohamosztagosokat fedezékbe, majd szabadítsd ki Poe Dameront, D-O-t és az asztromechanikus droidot! Ezzel az Y-szárnyú vadászgéppel nem kell egy messzi-messzi galaxisba menned a LEGO Star Wars akciókért! A csomagban 6 LEGO Star Wars szereplőt találsz: Poe Dameron, Zorii Bliss és két Első rendi rohamosztagos minifigurát, valamint D-O-t és egy asztromechanikus droid LEGO figurát. A Star Wars Ellenállás Y-szárnyú vadászgép, azaz a szerencsecsont tartalmaz egy nyitható, minifigurának kialakított pilótafülkét, kihajtható hajtóművet, 2 rugós kilövőt és indítóval működtetett, felültöltős bombákat. A fegyverek között megtalálod Poe lézerpisztolyát, Zorii 2 lézerpisztolyát és az Első rendi rohamosztagosok fegyvereit. Az Y-szárnyú vadászgép új színösszeállítása és Zorii öntött sisakja 2019 októberében jelenik meg. Játszd el a Star Wars: Skywalker kora című film izgalmas pillanatait! Ez a szórakoztató csillaghajó nagyszerű Star Wars témájú ajándék születésnapra, karácsonyra vagy bármilyen más alkalomra. A Star Wars építőkészlet méretei: több mint 7 cm magas, 43 cm hosszú és 19 cm széles.
A LEGO® márkájú "LEGO 75249 - Ellenállás Y-Szárnyú vadászgép" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 8 éves kor fölötti fiúk számára ajánljuk.
LEGO®
inkább fiúknak
8 éves kor fölött
61011
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
LEGO 75249 - Ellenállás Y-Szárnyú vadászgép
LEGO 75249 - Ellenállás Y-Szárnyú vadászgép

LEGO® 75249 - Ellenállás Y-Szárnyú vadászgép

21 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2020. – A játék-webáruház.