LEGO® 75250 - Pasaana sikló üldözés

LEGO 75250 - Pasaana sikló üldözés
Száguldj át távoli bolygókon Rey és BB-8 társaságában a szállító siklójukon! A Star Wars: Skywalker kora című filmben szereplő változathoz hasonlóan, ez a versenygép is olyan, mintha lebegne! De légy óvatos, az Első Rend már a nyomukban van treadspeederükkel - egy Hátirakétás katona pedig a levegőben cirkál fölöttük. Eljött az ideje, hogy fénykardot ragadj és segíts Rey-nek móresre tanítani azokat a gonosz katonákat! A készlet 3 izgalmas LEGO Star Wars szereplő minifiguráját tartalmazza - Rey-t, egy Első rendi Hátirakétás katonát és egy Első rendi Treadspeeder pilótát -, valamint egy BB-8 LEGO droid figurát. A szállító siklóba belerakhatod Rey-t és a BB-8-et, emellett egy áttetsző állván.y is tartozik hozzá, mely hiteles lebegő hatást nyújt. A Treadspeeder tartalmaz egy katonának kialakított ülést, valamint egy gumiból készült lánctalpat és 2 oldalra szerelt korongvetőt, az izgalmas és akciódús szerepjátékhoz. Az új öntött rakéta elem és a Hátirakétás katona rakéta eleme 2019 októberében jelenik meg. A fegyverek között megtalálod Rey kék fénykardját, a Treadspeeder pilóta lézerpisztolyát és a Hátirakétás katona ágyúját. Játszd el a Star Wars: Skywalker kora című film izgalmas pillanatait ezzel a szórakoztató, gyermekeknek szánt LEGO Star Wars játékkal! Ez a Star Wars készlet nagyszerű ajándék születésnapra, karácsonyra vagy bármilyen más alkalomra. A szállító sikló méretei: több mint 10 cm magas, 19 cm hosszú és 11 cm széles. A treadspeeder méretei: több mint 4 cm magas, 15 cm hosszú és 6 cm széles.
A LEGO® márkájú "LEGO 75250 - Pasaana sikló üldözés" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 8 éves kor fölötti fiúk számára ajánljuk.
LEGO®
inkább fiúknak
8 éves kor fölött
61012
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
LEGO 75250 - Pasaana sikló üldözés
LEGO 75250 - Pasaana sikló üldözés

LEGO® 75250 - Pasaana sikló üldözés

16 390 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.