LEGO® 75254 - AT-ST Raider

LEGO 75254 - AT-ST Raider
Vágj bele az akcióba a Mandalori című Star Wars TV sorozatból ismert, vagány AT-ST Raiderrel! Ebben a klassz lépegetőben megvan minden, amire csak számítasz, köztük állítható lábak, nyitható pilótafülkével ellátott, forgatható torony és tüzelő kilövők is. A készlet tartalmazza a Mandalorit, Cara Dune-t és 2 Klatooinian Raidert, hogy azonnal belevághass a LEGO Star Wars akcióba! Készen állsz a játékra, ifjú Mandalori? A csomagban 4 LEGO Star Wars szereplőt találsz: A Mandalori, Cara Dune és 2 Klatooinian Raider minifiguráját. A LEGO Star Wars AT-ST jármű állítható, csuklós lábakat, egy kerék működtetésű, forgatható tornyot, egy minifigurának kialakított, részletes beltérrel ellátott, nyitható tetejű pilótafülkét és különlegesen díszített elemeket tartalmaz, a fenyegető kinézet érdekében. A fegyverek között 3 lézerpisztolyt és egy ágyút találsz. Játszd el a nagy sikerű Mandalori című Star Wars TV sorozat bámulatos kalandjait! Ez a Star Wars™ készlet nagyszerű ajándék születésnapra, karácsonyra vagy bármilyen más alkalomra. A LEGO Star Wars AT-ST lépegető építőjáték méretei: több mint 25 cm magas, 15 cm hosszú és 13 cm széles.
A LEGO® márkájú "LEGO 75254 - AT-ST Raider" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 8 éves kor fölötti fiúk számára ajánljuk.
LEGO®
inkább fiúknak
8 éves kor fölött
61013
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
LEGO 75254 - AT-ST Raider
LEGO 75254 - AT-ST Raider

LEGO® 75254 - AT-ST Raider

19 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.