LEGO® 75277 - Boba Fett

LEGO 75277 - Boba Fett
Fejezd ki a legendás fejvadász iránti tiszteleted ezzel a klassz, kockából épült LEGO Star Wars Boba Fett sisakkal! Alkosd meg a sisak jellegzetes formáját és mandalori páncélrészleteit LEGO elemekből, majd helyezd a névtáblával ellátott alaplapra! Ha végeztél ezzel a kihívást jelentő feladattal, állítsd ki gyűjthető építsd meg és állítsd ki modelledet otthon vagy a munkahelyeden, hogy mindenki megcsodálhassa! Mutasd ki a Star Wars univerzum egyik legrettegettebb fejvadásza iránti tiszteleted, és tedd próbára LEGO építési készségeidet, miközben megépíted ezt a kiállítható, klassz Boba Fett sisak emléktárgy modellt. A LEGO kockák gyönyörűen visszaadják a Boba Fett sisak eredeti részleteit. Névtáblával ellátott alaplapján kiállítva a modell felidézi az izgalmas Star Wars jelenetek emlékeit. Ez a Boba Fett sisak a gyűjthető LEGO Star Wars építsd meg és állítsd ki modellkészletek sorozatának része – nézd meg a Birodalmi rohamosztagos sisak (75276) készletet is. Ez a legjobb születésnapi, karácsonyi vagy bármilyen alkalomra szóló ajándék a 18 évnél idősebb Star Wars rajongók és bármely tapasztalt LEGO építő számára, hiszen ez a 625 elemből álló Star Wars Boba Fett sisak kihívást jelentő építési élményt nyújt. Ez a LEGO Star Wars Boba Fett sisak építőjáték több mint 18 cm magas, 11 cm széles és 11 cm mély – nem foglal sok helyet, de lehengerlő részleteinek köszönhetően bármelyik Star Wars rajongót elkápráztatja. Ez a kreatív felnőtteknek szánt, klassz, elem nélküli építőjáték stresszoldó, pihentető építési élményt nyújt. Szóval kapcsolódj ki, merülj el az építésben és alkoss egy fantasztikus Star Wars szereplős építsd meg és állítsd ki modellt! Azon gondolkodsz, hogy megvásárold-e ezt a Boba Fett emléktárgyat egy Star Wars rajongónak, aki számára még újak a LEGO készletek? Ne aggódj! Tartozik hozzá egy átlátható, lépésről lépésre vezető útmutató, így magabiztosan belevághat ebbe a komplex építési kihívásba. A LEGO Star Wars építőjátékok nagyszerűek a gyermekek és a felnőtt rajongók számára az építéshez és kiállításhoz, a klasszikus Star Wars filmjelenetek eljátszásához és saját, izgalmas történetek kitalálásához. Mindenki megtalálja a számára legjobbat! A LEGO kockák összeillesztéséhez és szétszedéséhez nincs szükség az Erőre! Megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az elemek egyöntetűek, valamint tökéletesen és egyszerűen összeilleszthetők legyenek. A LEGO kockákat és elemeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy ez a LEGO Star Wars készlet megfeleljen a Föld (és a messzi-messzi galaxisok!) legszigorúbb biztonsági szabványainak.
A LEGO® márkájú "LEGO 75277 - Boba Fett" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 16 éves kor fölötti fiúk számára ajánljuk.
LEGO®
inkább fiúknak
16 éves kor fölött
64035
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
LEGO 75277 - Boba Fett
LEGO 75277 - Boba Fett

LEGO® 75277 - Boba Fett

20 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.