LEGO® 75284 - A Ren lovagjai-nak szállítóhajója

LEGO 75284 - A Ren lovagjai-nak szállítóhajója
A rajongók eljátszhatják a Star Wars: Skywalker kora című film fantasztikus akciójeleneteit ezzel A Ren lovagjai-nak szállítóhajója (75284) LEGO építőkészlettel. A Star Wars gonosztevők csillaghajójának az alján rejtett „sílécek“ vannak, így lebegő hatást kelt, emellett 2 nyitható pilótafülkével is el van látva a Ren lovagjai számára. Emellett találsz egy rekeszt is, ahol elhelyezheted a fogvatartott LEGO minifigurát, a 2 rugós kilövő pedig kreatív szerepjátékra inspirál.
A LEGO® márkájú "LEGO 75284 - A Ren lovagjai-nak szállítóhajója" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 9 éves kor felettiek számára ajánljuk.
LEGO®
9 éves kor fölött
64983
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
LEGO 75284 - A Ren lovagjai-nak szállítóhajója
LEGO 75284 - A Ren lovagjai-nak szállítóhajója

LEGO® 75284 - A Ren lovagjai-nak szállítóhajója

23 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.